Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Využíváte automatického přetaktování, které některé základní desky umožňují?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • Ano, moje základní deska tuto funkci podporuje
    • Ne, i když to moje základní deska umožňuje
    • Ne, moje základní deska to neumožňuje
    • Ne, nevím jak
    • Nevím


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Ne, i když to moje základní deska umožňuje

    Výhradne iba v Biose
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    zadnou automatiku nenecham na svuj procak sahnout

    vsehno pekne rucne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Nebudu to psát znovu. Mech to hezky vystihl.
    S automatikou to nebude stejně nikdy takový, jako ruční vyladění v BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Kdepak, raději si vše udělám sám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    S automatikou to nebude stejně nikdy takový, jako ruční vyladění v BIOSu.
    to mi pripomelo srovnani jiste latexove pomucky a sprchovani se v plastence
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    Ne, i když to moje základní deska umožňuje

    zlaty cesky rucicky, pekne v biosu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele randomofamber
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    21

    Používám i když vím, že nedosáhnu takových výsledků jako skuteční OC guru... Automatické změny v taktování podle aktuální potřeby aplikací jsou jedním z důvodů proč jsem si tu základní desku kupoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Nepoužívám z důvodu ,že moje deska toto nepodporuje. Jinak bych určitě využíval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    pouzivam MSI dual corecenter.ale obcas pro radost a lepsi visledek to vezmu po staru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    75

    taky ne.jen v biosu a to to moje deska podporuje
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Nataktování Ram které nepodporuje výrobce desky :-(
    Od cheprerr v sekci Operační paměti
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-10-2011, 17:33
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-01-2011, 00:30
  3. Základní desky: Přetaktování,Bios
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 19:27
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-06-2009, 09:11
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 15:03