tak jsem dal na rady o zjisteni vyrobce panelu pomoci servisniho menu u samsungu T220 (tady na foru), a to se mi podarilo, ale protoze jsem nenasel lepsi cestu, jak menu zavrit, tak jsem vypnul a opet zapnul monitor. a od teto doby se monitor zacal chovat ponekud zvlastne - cas od casu (pomerne casto) obraz monitoru skoci o par pixelu (hadam tak 1-3) nahodnym smerem - doleva, doprava a dolu (nahoru myslim moc ne). zkousel jsem reset monitoru (v norm. menu) - pokud znate nejakej "tvrdsi" reset, dejte, prosim, vedet, dal restart pocitace (u toho sance asi ani moc nebyly), protoze se zda, ze je to velice pravdepodobne monitor, neb vypnuti, nebo zmacknuti jakehokoli cudliku vrati obraz do puvodni pozice. napadaji vas nejake zpusoby, jak toto vyresit, nebo stalo se to nekdy nekomu? budu vdecny za vsechny mozne rady, protoze reklamace je jedna s poslednich moznosti, o ktere mam zajem. diky
Napadá mě jediná věc, která Vás asi nepotěší a to reklamace. Existuje sice možnost uvést monitor do továrního nastavení, ale to asi ve vašem případě nepomůže (a nebo spíš nepomohlo).