Problém s GK
Zdravim,
mam problém s grafickou kartou sapphire radeon HD 4850X2.Kartu mam týden ale problikávají mi některé textury hlavně kouř, oblaka atd. Zkoušel jsem přeinstalovat catalysty i directX. Bohužel nepomohlo. Pomohlo pouze automatické ladění ale to jen u starších ovladačů a to také ne u všech her. U nových ovladačů se mi při automatickém ladění sekl PC. Máte někdo nějakou radu? Napájení mam zaplé...
PC:
Intel core i7 920
Asus P6T SE
4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 CORSAIR TWIN3X XMS3 DHX BOX
SEAGATE Barracuda 7200.12 500GB, SATA II NCQ 16MB cache
LC POWER LC6600GP, 600W ATX 2.2, aktivní PFC, 4x SATA, 120mm ventilátor
mam problém s grafickou kartou sapphire radeon HD 4850X2.Kartu mam týden ale problikávají mi některé textury hlavně kouř, oblaka atd. Zkoušel jsem přeinstalovat catalysty i directX. Bohužel nepomohlo. Pomohlo pouze automatické ladění ale to jen u starších ovladačů a to také ne u všech her. U nových ovladačů se mi při automatickém ladění sekl PC. Máte někdo nějakou radu? Napájení mam zaplé...
PC:
Intel core i7 920
Asus P6T SE
4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 CORSAIR TWIN3X XMS3 DHX BOX
SEAGATE Barracuda 7200.12 500GB, SATA II NCQ 16MB cache
LC POWER LC6600GP, 600W ATX 2.2, aktivní PFC, 4x SATA, 120mm ventilátor
NO jestli ti to u nových ovladačů pc automaticky vytuhne, tak mi to připadá na problém hw. CO takhle dělá 3d mark? A jaké máš na gk teploty. No ještě by mohl dělat problém zdroj ale s lc nemám zkušenosti tak nevím, jak je schnopný dodávat výkon na větvích
PC mi vytuhlo pouze u automatického ladění u nových ovladačů. Každopádně 3d mark mi běží ale textury problikávají taky, u těch starších ovladačů mi přestaly blikat až po automatickém ladění ale u normálních her beze změny. teplota kolem 75 stupňů při spuštění a vklidu 52-53. Zdroj co jsem zjistil neni z těch nejlepších.
v jakých hrách ti to dělalo,hotfix ke catalystům si zkoušel? drivery regulérně odinstalováváš nebo jen přepisuješ novější verzi?
doporučoval bych naistalovat na nějaký volný disk systém a vyzkoušet kartu na čerstvých windowsech
pokud ani to nepomůže tak reklamace...
stejně tak není odvěci zkontrolovat celý povrch karty... můžou se klidně přehřívat i pam. moduly nebo mosfety ...
doporučoval bych naistalovat na nějaký volný disk systém a vyzkoušet kartu na čerstvých windowsech
pokud ani to nepomůže tak reklamace...
stejně tak není odvěci zkontrolovat celý povrch karty... můžou se klidně přehřívat i pam. moduly nebo mosfety ...
Osobně to vidím na zdroj. Výrobce LC power nepatří v žádném případě ke kvalitním výrobcům. A nedokáží dodat takový výkon, jako mají napsaný na štítku. Pokud máš možnost tak si zkus od někoho půjčit jiný zdroj. Ale na tvou sestavu musí být kvalitní, při nejlepším nějaký Seasonic, Enermax, Corsair. ;)