Problém s RAMkami..
Koupil jsem si 2 packy 2*1Gb, takže celkem 4Gb. Ovšem moje deska mi v biosu píše na každém slotu 512mb, a ve windows mi to vidí také jen 2, nevítw v čem bude chyba? V biosu jsem zkoušel snad vše čím by to mohlo být a furt nic
Ty 2 packy jsou stejný? Máš Windows 32bit nebo 64bit? Možná by bylo dobré uvést bližší specifikace PC
Jsou identické, desku mam intel x38 a ty paměti ma frekvenci 667, sou to kingstonky , mam CO2D E5200, a 7900Gt 512Mb AMP edition a 2 disky a jednu mechaniku
nechcu bejt pesimista ale docela mi to příjde jako kdyby to byly 512 ale to se dozvíme až dodáš více infa
Si napísal....Koupil jsem si 2 packy 2*1Gb
To to je 2GB.Dávaš ich dokopy so starými,čo
si mal?Vyskúšaj ich samostatne...
To to je 2GB.Dávaš ich dokopy so starými,čo
si mal?Vyskúšaj ich samostatne...
Ehm. 2*2*1GB = 4GB.
Nekompatibilita s deskou, projevující se takovýmto způsobem, by byl poměrně vzácný jev. Bez screenů z CPU-Z se IMHO dál nehneme.
Nekompatibilita s deskou, projevující se takovýmto způsobem, by byl poměrně vzácný jev. Bez screenů z CPU-Z se IMHO dál nehneme.
napis presny model dosky.
Pravdepodobne bude problem v kompatibilite ramiek a dosky. Doska pravdepodobne nepodporuje taketo zapojenie ramiek alebo nepodporuje DS (dual sided-pametove cipy na oboch stranach ramky) pamete vo vsetkych pam. slotoch alebo pamete s urcitym poctom pametovych cipov.
Skus zapojit len 2x1GB ako sa ti to bude spravat. Jednoznacne by som sa pozrel do manualu, tam bude popisane vsetky mozne kombinacie zapojenia ramiek a ich typ.
S podobnymi problemami som sa stretol uz mnohych pripadoch. Vzdy to bolo obmedzenie dosky na urcite typy ramiek (DS, SS,pocet cipov na ramke, obmedzenie funkcnosti pri obsadeni vsetkych slotov...)
Pravdepodobne bude problem v kompatibilite ramiek a dosky. Doska pravdepodobne nepodporuje taketo zapojenie ramiek alebo nepodporuje DS (dual sided-pametove cipy na oboch stranach ramky) pamete vo vsetkych pam. slotoch alebo pamete s urcitym poctom pametovych cipov.
Skus zapojit len 2x1GB ako sa ti to bude spravat. Jednoznacne by som sa pozrel do manualu, tam bude popisane vsetky mozne kombinacie zapojenia ramiek a ich typ.
S podobnymi problemami som sa stretol uz mnohych pripadoch. Vzdy to bolo obmedzenie dosky na urcite typy ramiek (DS, SS,pocet cipov na ramke, obmedzenie funkcnosti pri obsadeni vsetkych slotov...)