Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Samovolná minimalizace oken a krátké zasekávání PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Zdravím. Setkal se někdo s tím, že by se mu při prohlížení webu v jakýmkoli prohlížeči samovolně minimalizovala otevřená okna? Dále se mi děje to, že se i při pouštění hudby po nějaký době začne sekat PC. Seknutí trvá necelou vteřinu a má pravidelný cyklus cca po ř vteřinách. Pomůže restart PC a vše jede dál. Děje se to i ve hrách. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    28

    bylo by dobré kdybys uvedl jakou máš PC sestavu, jaký máš OS a jaký používáš prohlížeč
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Upřesni sestavu, které se problém týká. Jaké jsou teploty komponent v idle/burnu ? Nemáš nějaké OC ?
    Otestuj počítač: GoldMemory - moduly RAM, FurMark - test grafické karty, LinX + OCCT - test stability.
    Oskenuj počítač antivirovým programem, Malwarebytes´ Anti-Malware a SUPERAnti-Spyware, vlož sem výpis z HijackThis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    PC: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (poslední v.BIOSu), AMD Phenom X3 8450 2,1GHz, 2GB RAM Kingmax 1066MHz, ATI Radeon HD3870 512MB (t48°C bez zátěže, v.ovladačů 9.8), WD 200GB SATA I, SB Audigy, DVD-RW, CD-RW, FDD, zdroj 550W LC Power, 22.8. nově nainstalované Win XP Pro original, AVG 8.X, poslední ovladače k MB.Testy jsem zatím žádný nespouštěl. Pravidelný cca 1s zasekávání se objeví i při spuštěným WinMediaPlayeru s těmi efekty.Tipoval bych grafiku, kdy je při zátěži teplota kolem 78°C, ale dřív problém nebyl. Nemám možnost zkusit jinou grafiku, nebot ji nemám. Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Netaktuju, nemám potřebu, vše tak nějak funguje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Otestuj počítač všemi testy, co jsem vypsal. U FurMarku zapni Stability Test s logováním teploty a sleduj jak teplota GPU roste a zda nejsou vidět nějaké artefakty. LinX si nastav na 50 opakovacích cyklů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Tak sjem otestoval grafiku FurMarkem,nechal teplotu vyšplhat až na krásných 98st. a ničeho jsem si nevšiml.Pak jsem testoval stabilitu CPU a vše v normálu. Naštval jsem a vyndal grafiku a ted jedu na VGA co je na MB a zatím dobrý.Zkoušel jsem i starší verze BIOSu a bylo to pořád stejný. Tak zatím na VGA na MB to jede. Ale jak vyreklamovat grafiku, když to v jiný desce třeba bude šlapat???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Máš možnost grafickou kartu otestovat jinde ? Teplota 98 °C je docela vysoká, ale jestli se nedělaly artefakty a ani stabilita nebyla narušena mělo by to být OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    No to nevim kdo mi ji vyzkouší a v reklamaci jim určitě bude chodit, jako vždy. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Mohly by to dělat ovladače?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Tak a chyba je tu znova. Poté co jsem fungoval na interní VGA jsem se po 14dnech vrátil k mé grafice. Najednou začalo vše fungovat a žádné zasekávání nebylo. No a dnes je to tu zpět. Po 3 měsících. Už mi z toho asi hrábne. Poradí někdo, nebo to mám hodit rovnou z okna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Mě tohle zasekávání dělal nějaký proces, nevzpomínám si přesně, ale byl to nějaký balast k zákaldní desce, nebo podobná veteš na pozadí. Mrkni se do správce procesů, jestli při těch vythnutí si tam nebere nějakej proces 100% využití procesoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Žádný proces to nedělá. Přeinstaloval jsem tehdy win a dělalo to stejně. Včera jsem si všimnul, že zatížení CPU se drží ná 13% a když to po cca 15minutách samo přestane tak je vytížení zas na 0%. Ještě vyzkouším testy na HDD. testy na CPU nevykazují žádné chyby a artefakty při testech VGA taky ne. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Minimalizace
    Od Linay v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-07-2013, 10:11
  2. Přesouvání oken
    Od Yennefer v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-11-2011, 18:23
  3. Samovolná změna IP adresy
    Od souteh v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 12:44
  4. krátké pípání z case po startu pc
    Od ryanzOC v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 14:38
  5. Samovolná úprava registru
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 16:17