Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: 1950pro vs. LP1965

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim, mam problem, ktery me privadi k silenstvi. Nedavno jsem si poridil monitor HP LP1965 a od ty doby to zacalo. Kdyz pustim pocitac, tak to normalne nabiha, vse v pohode a kdyz uz ma dojit na uvodni obrazovku ve Win, tak monitor zcerna. Ale signal do nej podle OSD normalne jde, ukazuje i frekvenci, rozliseni, DVI-I input active. Neni to tma jako kdyby byl vypnutej. Tak pocitac resetuju a ejhle - uz to jde. Jenze ne porad, takze to muzu resetovat treba desetkrat a pak se modlit, aby to uz konecne vyslo... Ve spravci zarizeni se objevilo PDI Kernel Ports Device Driver s vykricnikem. No a ke karte - mam Sapphire x1950Pro 256MB, nepretaktovano. Ovladace jsem zkousel vsechny mozny - ty co byly pribaleny, nejaktualnejsi z netu, WarCat, ATI Omega drivers, nic.... Tak kdopak poradi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od vedouci
    Zdravim, mam problem, ktery me privadi k silenstvi. Nedavno jsem si poridil monitor HP LP1965 a od ty doby to zacalo. Kdyz pustim pocitac, tak to normalne nabiha, vse v pohode a kdyz uz ma dojit na uvodni obrazovku ve Win, tak monitor zcerna. Ale signal do nej podle OSD normalne jde, ukazuje i frekvenci, rozliseni, DVI-I input active. Neni to tma jako kdyby byl vypnutej. Tak pocitac resetuju a ejhle - uz to jde. Jenze ne porad, takze to muzu resetovat treba desetkrat a pak se modlit, aby to uz konecne vyslo... Ve spravci zarizeni se objevilo PDI Kernel Ports Device Driver s vykricnikem. No a ke karte - mam Sapphire x1950Pro 256MB, nepretaktovano. Ovladace jsem zkousel vsechny mozny - ty co byly pribaleny, nejaktualnejsi z netu, WarCat, ATI Omega drivers, nic.... Tak kdopak poradi?
    Malinko mi to připomíná můj problém s ATI x1650XT, ale bohužel Ti neporadím, na řešení jsem nepřišel, raději jsem se karty rychle zbavil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od vedouci
    Zdravim, mam problem, ktery me privadi k silenstvi. Nedavno jsem si poridil monitor HP LP1965 a od ty doby to zacalo. Kdyz pustim pocitac, tak to normalne nabiha, vse v pohode a kdyz uz ma dojit na uvodni obrazovku ve Win, tak monitor zcerna. Ale signal do nej podle OSD normalne jde, ukazuje i frekvenci, rozliseni, DVI-I input active. Neni to tma jako kdyby byl vypnutej. Tak pocitac resetuju a ejhle - uz to jde. Jenze ne porad, takze to muzu resetovat treba desetkrat a pak se modlit, aby to uz konecne vyslo... Ve spravci zarizeni se objevilo PDI Kernel Ports Device Driver s vykricnikem. No a ke karte - mam Sapphire x1950Pro 256MB, nepretaktovano. Ovladace jsem zkousel vsechny mozny - ty co byly pribaleny, nejaktualnejsi z netu, WarCat, ATI Omega drivers, nic.... Tak kdopak poradi?
    Samozřejmě nevím co s tím... Jen bych se chtěl ale zeptat, zda ten "PDI Kernel Ports Device Driver" po poklepání pravým -> vlastnosti náhodou nepíše, že "zařízení pracuje správně" nebo tak něco. Prohledával jsem Google a něco ve fóru jsem o tom našel (někde Bůh ví kde...), ale tam se jednalo pouze o ten "PDI Kernel Ports Device Driver". Došli tam nakonec k závěru, že je to pravděpodobně ovladač otáčení obrazu (pro funkci pivot) od firmy PDI (zapomněl jsem, co ta zkratka znamená). Ale zase na jiném webu jsem našel, že PDI znamená "portable device interface" a je to "Souhrn ovládacíh rutin, funkcí jádra a datové struktury, které poskytují standardní rozhranní pro zápis ovladačů jako celku (bloků ovladačů)". Spíš bych věřil tomu druhému, ale proč Ti monitor nejede... to netuším! Klidně bych se i podíval (pokud to Sapphire umožňuje), zda není nový BIOS pro kartu, klidně bych se podíval i na BIOS pro desku, ale to už jenom vařím z vody...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    No bohuzel, o sporavnem pracovani ani slovo - pise to Ovladac nelze zavest, je poskozen nebo zcela chybi (Kod 39). No tak tomu samozrejme nerozumim ani za mak, co je nakej kod 39. Kazdopadne monitor se normalne hlasi svym jmenem, karta taky, ovladace digitalne podepsany, tak nevim...... ale ted se mi zda, ze je to lepsi... ale je to na cestny slovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od vedouci
    No bohuzel, o sporavnem pracovani ani slovo - pise to Ovladac nelze zavest, je poskozen nebo zcela chybi (Kod 39). No tak tomu samozrejme nerozumim ani za mak, co je nakej kod 39. Kazdopadne monitor se normalne hlasi svym jmenem, karta taky, ovladace digitalne podepsany, tak nevim...... ale ted se mi zda, ze je to lepsi... ale je to na cestny slovo.
    Tak zkus jen pro sychr ten ovladač jednoduše ze správce zařízení odstranit. Ale zase - je to jenom takový rychlý nápad pravděpodobně k ničemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    Daval sem zakazat pouzivani a k nicemu to nevedlo. Doufam, ze z toho ve finale nevyleze, ze si budu muset koupit nVidii.... teda nic proti ni, ale za tyhle prachy odpoved nema. Ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    Tak pozor - problem (snad) vyresen a hadejte jak - odpojenim webkamery (Logitec Quickcam Connect)... neuveritelny. :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od vedouci
    Tak pozor - problem (snad) vyresen a hadejte jak - odpojenim webkamery (Logitec Quickcam Connect)... neuveritelny. :/
    To samozřejmě možné je... něco podobného jsem už zažil... Doufejme, že to vydrží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od wizaard
    To samozřejmě možné je... něco podobného jsem už zažil... Doufejme, že to vydrží.

    Doufejme....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Problem s HP LP1965
    Od _Marduk_ v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 20:36
  2. LCD: Problém s HP LP1965
    Od mupet v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 17:49
  3. LCD: Belinea 1980 S1 vs. HP LP1965
    Od faarky v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 22:52