nejde obraz
Zdroj: Seasonic 600W M12
Základní deska: Gigabyte GA-MA790GP-UD4H
CPU: AMD phenomII 940
Grafika!!!:sapphire radeon 4890 vapor-x
ram: OCZ 2x2gb
no a problém nejde obraz... vůbec nic monitor je ve standby režimu... na grafice svítí diagnostická led že se přehřívá jádro což je blbost protože to neběželo ani 1minutu v tahu.... zkoušel jsem ji vyndat a nejde ani na integrovanou... fakt nevím co s tím..
Základní deska: Gigabyte GA-MA790GP-UD4H
CPU: AMD phenomII 940
Grafika!!!:sapphire radeon 4890 vapor-x
ram: OCZ 2x2gb
no a problém nejde obraz... vůbec nic monitor je ve standby režimu... na grafice svítí diagnostická led že se přehřívá jádro což je blbost protože to neběželo ani 1minutu v tahu.... zkoušel jsem ji vyndat a nejde ani na integrovanou... fakt nevím co s tím..
Monitor ti nejede ani na integrovku? Karta sviti ze se prehriva? Jakej mas monitor? Je to nova sestava? Bral jsi jiz sestavenou nebo jsi stavel sam? Mas moznost zkusit monitor jinde?
1. Reset biosu
2. kontrola kabeláže a osadenia chladičov
čo POST? signalizuje pípaním nejaký problém?
2. kontrola kabeláže a osadenia chladičov
čo POST? signalizuje pípaním nejaký problém?
monitor jede ted pisu ze staryho komplu je to uplne novy sam sem vybral a sestavil ale asi špatně ale furt mě nejde dohlavy ta kontrolka nejde ani na integrovanou práve to mi ej divný tady je vyfocená kontrolka [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a detail [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nepípe ubec... chladič je původní neska asi před 3 hodinama jsem kartu rozbalil musí bejt v cajku...
reset biosu jsem dělal dokonce jsem přehhazoval ze starýho compuz baterky.. nic
a detail [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nepípe ubec... chladič je původní neska asi před 3 hodinama jsem kartu rozbalil musí bejt v cajku...
reset biosu jsem dělal dokonce jsem přehhazoval ze starýho compuz baterky.. nic
pokiaľ neprebehne správne POST a neozve sa jedno krátke pípnutie - znamená problém ...(ten ale nemusí byť v grafickej karte, zjavne asi ani nie je, keď to nejde ani na integrovanú)
Ešte raz prever správne osadenie procesora, skontroluj pripojenie 4-pin prídavného napájania základnej dosky ....
Ešte raz prever správne osadenie procesora, skontroluj pripojenie 4-pin prídavného napájania základnej dosky ....