zdravim, chci se zeptat co je lepsi. Jestli je lepsi 512 nebo 1024. Ma to cenu si priplatit 4stovky a koupit 1gb ? Diky za odpoved
zdravim, chci se zeptat co je lepsi. Jestli je lepsi 512 nebo 1024. Ma to cenu si priplatit 4stovky a koupit 1gb ? Diky za odpoved
A jaký rozlišení používáš?
Jestli jsou pro tebe ty 4 stovky důležité, ušetři a vem 512mb (a 1GB pouze v případě že hraješ na hodně velkém monitoru nebo televizi). Pokud tě ty 4 stovky tak moc nezatíží, vem 1GB, ta paměť se neztratí a jestli nebudeš novou kartu kupovat hned za půl roku, určitě se časem najde ve hrách využití, když né teď
zas tak pro me dulezity nejsou, ale budu rad za kazdou usetrenou korunu. Jinak mam 17" monitor rozliseni 1280x1024 takze vemu tu 512 .)
no myslim, že 400 stovky se investoavt vyplati jeste...mas tam pak 2x vic pameti...nereknu, kdybi byl rozdil 1000,- btw: v budoucich hrach se nestratis a taky dneska ne..napr. ArmA 2, nebo GTA4
No podle testu ten rozdíl zas tak velký není. Na malých rozlišení opravdu neznatelný. A to platí o většině her. Spíš kdybys plánoval časem koupit 24" LCD a větší tak už by to za příplatek stálo. Ale na 19" LCD je to opravdu zbytečnost.
A co když si v budoucnu koupí lepší monitor?To bude zase poddimenzována
Nevím proč si každý myslí že na takové rozlišení stačí nějaká lowendovka nebo něco slabšího, já mám 19'' + 4830 a silnější bych ve hrách docela uvítal, páč FPS není nikdy dost
Záleží samozřejmě co bude hrát, ale já se ve spoustě her musel uskromnit v detailech právě kvůli karty
Grafika tam neni, tu budu kupovat zrejme v CZC pac v alze ji nemajKód:http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=N5R01QGZ01QAK01P5T01N9P01P6L01AZD01