Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: 2x2GB DDR2 do sestavy

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké ramky do dual channelu budou nejlepší pro mojí sestavu ? ..cenu bych rád do 1450kč
    sestava:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...NM010LI0196Y02
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    1066mhz cl5 když najdeš nějaký s napětím pod 2V bude to fajn

    BTW ten phenom není zrovna extravýhodná koupě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké ramky do dual channelu budou nejlepší pro mojí sestavu ?
    http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...-ud3_v.2.0.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Jestli si to ještě nekoupil tak si tam vyměň ten freezer za Arctic-Cooling Freezer 7 Pro rev.2 Paměti http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450820TW0ALQYR
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no oka..ten chladič beru ten co si napsal,jinak v tom popisu u tý desky neni nic 4GB...tak to si mam jako na**** nebo co ? myslím že by tam měla jít jakákoliv ramka, už jsem se ptal na czc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    no oka..ten chladič beru ten co si napsal,jinak v tom popisu u tý desky neni nic 4GB...tak to si mam jako na**** nebo co ? myslím že by tam měla jít jakákoliv ramka, už jsem se ptal na czc...
    Vždyť jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no bral bych tyhle...
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450820TW0ALQK1
    ale není tam uvedeno časování....
    A budu taktovat! já chtěl brát Kingstonky 2x 2GB Black edition 1066Mhz CL5..ale maj je už vyprodaný
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Taktovat paměti? Na co
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    No taktovat paměti, budou automaticky ,když budu měnit FSB....
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php...5L1450820TW0AL nějaký z tohohle vybrat, co mají ovšem na skladě...a do 1450kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    1066mhz cl5 když najdeš nějaký s napětím pod 2V bude to fajn

    BTW ten phenom není zrovna extravýhodná koupě
    proč neni extravýhodná koupě ? to radši ty athlony nebo co ? já se chci pokusit otevřít ty dvě jádra další
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    A ty co jsem postnul se ti nelíbí? Ty A-data neber
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    ne že by se mi nelíbili..ale CL5 a freq 1066Mhz je rychlejší ne ?
    JJ a-data, jsem nikdy moc nechtěl...chtěl jsem ty kingstonyk ta black edice,měla nejlepší poměr výkon / cena podle mě, ale kdyuž je vyprodali
    a ajk vidim, tak ty máš a-data
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Ty A-data dají CL5 na 800MHz@1.9V a na 1066@2.1V 6-6-6-15 Ty HyperX 4-4-4-12 800MHz@1.95V
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    já se v tom časování nevyznám, někde píšou že je lepší CL4, někde zase CL5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nižší je vždy lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: Jaké paměti vzít 2x2GB kit DDR2 1066Mhz
    Od haCR v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 20:24