Restart při bootování win vista .... Help !!!
Mám sestavu P4 3,2 Ghz; MB Asus P5WD2 Premium; GPU ati saphire x800 xt; HDD 160 GB sata II; PSU Fortron 2x 300 watt. Při zapnutí pc proběhne post i bios v pořádku, potom však se ukáže tabulka o špatné ukočení win. At vyzkouším kteroukoliv možnost z výběru vždy se pc vzápětí restartuje. Ještě jsem zkoušel načíst instalační dvd win vista při bootování, ale v černé obrazovce s načítáním instalačních souborů to po dokončení zamrzne. Nepřetaktovával jsem nic a v biosu je téměř vše v default nastavení. Teploty mám v pořádku. Prosím poraďte !!!!
Otestovat paměti memtestem a případně ponechat jenom jednu paměť pokud je jich tam víc (tu, která v memtestu projde). Případně i v biosu podtaktovat (paměti, procesor, FSB snížit níž než je default). Pokud by to ještě nepomohlo, povytahat všechny nepotřebný zařízení z USB, vypnout v biosu nepotřebný věci (jako je integrovaná zvukovka, firewire řadič, řadiče disků jiný než na kterým je systém, ...).
Pokud se rozběhne Vista, zrušit nastavení automatickýho restartu při BSOD (tento počítač/Vlastnosti/Upřesnit nastavení systému/Spuštění a zotavení systému/odškrtnout Automaticky restartovat), podle kódu na BSOD lze někdy poznat který zřízení to způsobuje.
Pokud se rozběhne Vista, zrušit nastavení automatickýho restartu při BSOD (tento počítač/Vlastnosti/Upřesnit nastavení systému/Spuštění a zotavení systému/odškrtnout Automaticky restartovat), podle kódu na BSOD lze někdy poznat který zřízení to způsobuje.