Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 165

Téma: Phenom II X2 a X3 OC a core unlock?

  1. #16
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    A jak to máme asi vědět?
    nemlat se, já jsem třebas myslel, že vy se v tom vyznáte už trochu dýl a já hledal přes google a žádný OC výsledky nenašel, tak jsem doufal, jestli vy najedete :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    nemlat se, já jsem třebas myslel, že vy se v tom vyznáte už trochu dýl a já hledal přes google a žádný OC výsledky nenašel, tak jsem doufal, jestli vy najedete :P
    Ač je Google téměř všemocný, nedokáže zjistit OC výsledky tvého procesoru na tvé desce pokud jsou ještě zabalené někde ve skladu Kolik bude, tolik bude
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    OT: Za jak dlouho to asi přijde od obědnání z Alfy domů ? když všechno mají na skladu, ale u jednoho mají šipku, že je objednáno ,ale na ostatních krom eshop skaldech to mají ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Jé nikdo me neukamenoval...btw, Darku, tohle je dost specifický..obecne se dá ríct jen to, že se to dá taktovat ale o kolik to neví nikdo...a muj prispevek vys, precti si ho a vynaloz vlastnýho úsilí, nebo se nauč reset CMOS a hurá do taktováni, hele, threadu je tu tolik, stačí si jen vybrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,594
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    nedal bzy mi nekdo link na navod na odemknuti jader ? jsem nasel jen jeden, dke je to pres unleashing mode a ten ja nemam...mam jen ACC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    nedal bzy mi nekdo link na navod na odemknuti jader ?
    AMD Phenom II Core Unlocking Guide
    Phenom II: Unlocking Cores, Cache, And A Free Lunch
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    hm...tak dal jsem all cores a naběhli furt jen dvě jádra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    hm...tak dal jsem all cores a naběhli furt jen dvě jádra
    Tak v tom případě blahopřeji ke koupi dvoujádrového procesoru Já myslím, že nikdy není 100% šance, což? Mohou být poškozená...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    ale, tam je napsáno, že by to vůbec nemělo naběhnout, když je to dvoujádro...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    ale, tam je napsáno, že by to vůbec nemělo naběhnout, když je to dvoujádro...
    Tomuhle nějak nerozumím. Co kde jak proč naběhnout? Prostě je možné, že zbylá dvě jádra jsou na tvém procesoru vypnutá proto, protože jsou poškozená a né jen proto aby se prodával jako dvoujádro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    ....hm, tak to fakt nerozumíš.....pokud jsou ty jdára poškozená, tak by se neměl ten počítač vůbec zapnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    ....hm, tak to fakt nerozumíš.....pokud jsou ty jdára poškozená, tak by se neměl ten počítač vůbec zapnout
    Šmarjá Józef. Víš jak se dělají tyhle Phenomy? Je to pořád to stejné 4-jádro jako Phenom II x3, x4 ale pouze se vždycky jedno nebo dvě jádra vypnou, aby z toho byl méně jádrový a levnější model. Jak myslíš že ty jádra jdou asi odemknout, že se tam objeví? A vypínají se ze dvou důvodů: část jádra je poškozená - vypnou se a prodá se to jako model s méně jádry, nebo jsou funkční a vypnou se jen proto, aby byl dostatek 2/3 jádrových modelů na trhu a nemuseli se navrhovat nová "true dual, tripple core" jádra, což by stálo peníze, čas atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    ano a pokud, jsou nefunkční a vypnou se a někdo se je pokusí zapnout...tak počítač nenaskočí a musí se resetovat CMOS...a mně to naběhlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Počítač by naskočit měl a pouze nedetekovat další jádra
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. AMD PHENOM X2 545 Unlock
    Od Call993 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-11-2012, 17:02
  2. Core i7 950 vs Phenom II X6 1090T
    Od Kazi4949 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-01-2011, 10:02
  3. Socket 1156/1366: INTEL Core i5-750 Quad-Core vs. AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad-Core
    Od Svadlik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 17:24
  4. AMD Phenom 9850 BE vs. Intel Core 2 Q9400
    Od freegate v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 07:55
  5. AMD Phenom vs. Intel Core 2 Quad
    Od Razi3L v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-03-2008, 14:36