Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 165

Téma: Phenom II X2 a X3 OC a core unlock?

  1. #31
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    hm, takže jak na to tak koukam, tak to neotevřu, takže výkon vylepšim jen OC..takže jdu na OC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    možná je to tim, že mam bios FA..jak flashnu na novější ? stáhnul jsem si ten bios a stačí dát ten flash při bootování ?
    A co mam zvětšovat v AMD overridu ?Když tam neni FSB....HT link ?
    Naposledy upraveno uživatelem Darkhunter: 02-09-2009 v 17:53
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    A co mam zvětšovat v AMD overridu ?Když tam neni FSB....HT link ?
    Nic. Tu AMD Over hrůzu hoď do koše a taktuj přes bios.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    njn..to je jen pro BE no..jenže v overu jsem měl jistotu, že nic nespálím..takže taktovat jen FSB..a o kolik tak ? ..vim že když něco taktnu..tak musim hnedka testovat stabilitu v prime ,ale v overdrivu je taky..nebo ta je špatná ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    njn..to je jen pro BE no..jenže v overu jsem měl jistotu, že nic nespálím..takže taktovat jen FSB..a o kolik tak ? ..vim že když něco taktnu..tak musim hnedka testovat stabilitu v prime ,ale v overdrivu je taky..nebo ta je špatná ?
    Není to jen pro BE. A v biosu máš ještě větší jistotu že nic nespálíš. Když se OC nepovede, akorát nenajede pc a resetuješ bios. How simple
    Doporučuji ti přečíst si nějaké články o taktování Phenomů, bohužel je teď nemohu najít nebo spíš nemám čas je najít, takže budeš muset hledat a nebo počkat až mě někdo vystřídá a poradí ti
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    já jsme právě už četl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    a paměti podtaktovat a mam se pokusit změnit CL5 na CL4 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Darkhuntere mám pro Tebe asi nejrozumnější řešení co existuje - netaktuj Sleduji tento thread již delší dobu a s prominutím ty nejsi schopen ničeho, natož nějakého OC.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    možná je to tim, že mam bios FA..
    Upgrade BIOSu bude nutný. Úspěšná odemčení jsou reportována s verzí FB (ostatně i Gigabyte u ní uvádí "Update ACC code"). Tvůj procesor je oficiálně podporován od verze FD.

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    jak flashnu na novější ?
    Různé postupy updatu jsou popsány v manuálu na stranách 64-67.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    tak jsem updatovat....a větráky začali chrčet a jadra mam furt dve no ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    tak jsem updatovat....
    Jakou verzi jsi použil? I v Coolově dokumentu se mluví o FB. Tak bych to s ní zkusil.

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    a větráky začali chrčet
    ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no teď FD...FB jsem měl ale nad ACC nějaký EC nebylo hybrid...teď když dam acc a hybrid , tak mi to resetne a pak sice pc je zaplý, ale nenačítá se..takže asi zvětšit voltáž ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    tak mi to resetne a pak sice pc je zaplý, ale nenačítá se..takže asi zvětšit voltáž ne ?
    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    ano a pokud, jsou nefunkční a vypnou se a někdo se je pokusí zapnout...tak počítač nenaskočí a musí se resetovat CMOS...a mně to naběhlo...

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no coole poradíš ? nebo je to v čudu a mam pouhapouhý dvoujádro ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. AMD PHENOM X2 545 Unlock
    Od Call993 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-11-2012, 17:02
  2. Core i7 950 vs Phenom II X6 1090T
    Od Kazi4949 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-01-2011, 10:02
  3. Socket 1156/1366: INTEL Core i5-750 Quad-Core vs. AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad-Core
    Od Svadlik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 17:24
  4. AMD Phenom 9850 BE vs. Intel Core 2 Q9400
    Od freegate v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 07:55
  5. AMD Phenom vs. Intel Core 2 Quad
    Od Razi3L v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-03-2008, 14:36