Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Prosim pomoc

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000M4K
    tato deska
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000LAK
    tento zdroj
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000PSA
    tato grafika
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000BLT
    tyto ramky

    jaka sestava je to podle vas ? a potrebuju pomoc s procesorem
    bud to tento http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000MNB
    a nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830981S0RJH
    a tady u toho druheho je na strankach napsany ze to podporuje s jinym biosem a ja jse do toho nechi hrabat mam z toho strach ze znicim desku a ten prvni tam de normalne bez flashovani ale je o dost drasi a je stejnej az na 3 mega misto 2 poradte jak by ste to vyresili vy ? a nic drazsiho nemuzu nejsou na to penize potrebuju poradit s tema procaka jestli neznate nejakou firmu kde to za nejakej drobnej peniz prehrajou atd ... jsem moc vdecnej za vase rady a prosim vycerpavajici odpovedi dekuju mockrat urcite mi moc pomuzete
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ideálně sestavené to rozhodně není. Kolik na to máš peněz? K čemu má být sestava primárně určena?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    no je to sestava spise na multimedia a nekdy i na tu najakou hru ale neni to na to az tak primarne sestaveny a jinak rozpocet tak max 8 300. a proc si myslis ze to neni idealni ? ja jsem to docela dlouho laboroval s tema procakama abych nemusel flashovat bios
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    a ten procik jakej ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    skříň a harddisk, dvd vypalovačku máš? nebo do té ceny pouze zdroj, procesor, grafika, paměti, deska? A monitor máš jaký?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    jinak rozpocet tak max 8 300. a proc si myslis ze to neni idealni ?
    Prakticky všechny komponenty, které jsi vybral, jsou v dané kategorii cenově nevýhodné.

    Varianty:

    Intel + nVidia: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...HG01RJH01P5G01
    AMD + ATI: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GZ01N5S01QV001 (popř. http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...V001P5G01RHO01)
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 01-09-2009 v 20:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    no tak hdd mam a skrin taky ;-) dvd taky proste vsechno jen to sestavit a koupit a monitor samozdrejme taky pouzivam jen 1280x1024 takze ta grafika je dost nadimenzovana aby to utahla a s peknejma rezervama. a jinak co by jsi doporucoval ty ?dekuju za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    jo k tem ramkam sem slysel jen spatne komentare na czc atd ... a data nechci a jinak tu gtx 250 bych asi zvazil a jinak neni to zbytecne kupovat p43 kdyz muzu o par korun mit vic p45.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Přikláněl bych se k třetí r34ktorově možnosti. Pokud se najde ještě trochu peněz, tak k té druhé


    edit. Nemůžeš hodnotit produkdy podle dementů na czc My víme co doporučujeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    jo tak souhlasim ze ta sestava je mooc good ;-) ale stejne na tu desku bude potreba novejsi bios na ten procak a ja se to proste bojim preflashovat :-(
    http://www.gigabyte.cz/products/mb/c...3-ud3l_10.html
    a jeste k tomu procaku je velice vyhodnej a ja osobne jsem si ho koupil nedavno taky a muzu 120% potvrdit ze je vybornej malo topi v zatezi 100% na cpu jen 45C° a taky se moc dobre taktuje. a tech 1066 clovek moc nevyuzije a myslim ze ta cena mluvi za to ze jse ten procak stane legendou jako E8300 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    a data nechci
    Pokud jsou ti A-Data z nějakého z důvodu nesympatické, lze zvolit alternativu. Např. Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz.

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    a jinak neni to zbytecne kupovat p43 kdyz muzu o par korun mit vic p45.
    Mezi P43 a P45 jsou jen minimální rozdíly. Ale pokud ti to stojí za příplatek, proč ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Tak jinak. Rozbij prasátko, našetři pár stovek a kup tohle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GZ01N5S01QV001
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    ty Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz ty jsem mel v puvodni navrhu :-) takze rozhodne souhlas :-) a moc dekuji za pomoc ;-) moc ste mi pomohli ;-) a jake jsou jeste rozdili p43 a p45 ? vite ? jo a jeste bych potreboval s tim flashovani nejak poradit teda. a nevite s jakym biosem je ta deska dodavana ? at uz ta s p43 a nebo p45 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Tak znova. Kup tohle, nic flashovat nemusíš. Výkon na to rozlišení ok (sám hraju na podobné sestavě @ 1280x1024) http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GZ01N5S01QV001
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    ja abych se priznal jsem zastancem intelu. amd jsem mel drive a me taky de hlavne aby to pc bylo tiche :-) jinak zni to jako dobra alternativa a tech 6 mega taky zni dobre ale tech 95 wattu se hure chladi, a neni to tak dobry pro pripadnej overclock co jsem se tady docet v nejakej recenzich. tak nevim jsem z toho docela zvyklanej. ale moc dekuju za ty navrhy je to boba kdyz zkuseny lidi pomuzou :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosim pomoc!!!!
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2011, 21:35
  2. Prosím o pomoc
    Od zelenac22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 23:39
  3. Ovladače: Prosím pomoc
    Od pepina29 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 14:20
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 22:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 18:54