Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: vir na webu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    Dobrý den, mám takový problém avast mi hlásí vir na mém webu tak sem stáhl všechny data z webu vir byl ve všech indexech (hlavní, na fotky atd.) a odstranil a nahrál znovu ale po chvíli mi avast hlásí opět virus co stim? Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Co přesně avast hlásí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    Hlásí byl nalezen virus a ten virus je tenhle HTML: Inframe-INF.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    to býva dost často false positive (našel něco co není virus) Typuju to na 90% pravděpodobnost omylu.
    Pošli odkaz na ty stránky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    No fakt je že eset to nehlásil díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Já bych to rozhodně nepodceňoval. Viz http://forum.avast.com/index.php?topic=43311.0.

    Typicky to způsobovala chyba v Total Commanderu, kdy unikla hesla k ftp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Já bych to rozhodně nepodceňoval. Viz http://forum.avast.com/index.php?topic=43311.0.

    Typicky to způsobovala chyba v Total Commanderu, kdy unikla hesla k ftp.
    Možné to je. Hlásil mi to i web lenova. Ale pouze Avast. A po aktualizaci avastu se hláška přestala objevovat. Bylo to tak 3 měsíce zpět. Dokonce jsem to našel i někde na fóru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Mě se také Avast na několika webech ozval a po analýze kódu bylo vidět, že odkaz na škodlivé stránky (v různé formě) opravdu obsahují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Mě se také Avast na několika webech ozval a po analýze kódu bylo vidět, že odkaz na škodlivé stránky (v různé formě) opravdu obsahují.
    U nás zase naopak.
    Proto je lepší testnout je hned nějakým jiným antivirákem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Vlož sem log z HijackThis, oskenuj počítač pomocí Malwarebytes´ Anti-Malware a SUPERAnti-Spyware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    Díky za rady už jsem to udělal takto: stáhnul sem si total comandra 7,5 s šifrováním ftp hesel, změnil sem heslo, ostranil všechny soubory a nahrál sem tam soubory s odstraněnym virem zatim to nic nehlásí tak uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Jj to je jedine funkcni reseni .. je potreba zmenit hesla na ftp .. stalo s emi presne to same a navine bylo zavirovane pc kde jsem zapomel v totalovi smazat jeden ftp ucet ..

    BTW stacilo hledat http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=33141
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    Bohužel se vyskytl ještě jeden problém, měl sem totiž zavirovaný 2 weby 1, od webu zdarma a jeden myslim asi od forpiho. No a ten jeden od webu zdarma se mi podařilo odvirovat díky změně hesla ale k tomu druhýmu sem dostal jen připojení k ftp serveru nastavený v total comaderu (starym), ted je ale problém s tim že newim jak změnit heslo. V tom total comanderu mám uloženou jen relaci (to je adresa stránky), hostitele: to je rex.pes.cz a jméno živatele a heslo. A když napíšu hostitele do vyhledáváče tak mi to najde forpsiho ale se jménem a heslem se tam nepřipojim to nejde. Můj dotaz tedy zní jak mám pomocí udáju v total comaderu změnit heslo u webu? Díky rudos.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Rudos Zobrazit příspěvek
    V tom total comanderu mám uloženou jen relaci (to je adresa stránky), hostitele: to je rex.pes.cz a jméno živatele a heslo. A když napíšu hostitele do vyhledáváče tak mi to najde forpsiho ale se jménem a heslem se tam nepřipojim to nejde. Můj dotaz tedy zní jak mám pomocí udáju v total comaderu změnit heslo u webu?
    IMHO to nepůjde. U všech poskytovatelů, kde jsem hostoval, bylo heslo k ftp a administraci jiné. Předpokládám, že FORPSI nebude výjimkou. Pokud přihlašovací údaje nemáš (např. na smlouvě), nezbývá ti nic jiného, než kontaktovat technickou podporu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. sw na tvorbu webu pro UJU
    Od Draken v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-02-2010, 20:59
  2. Logo webu
    Od Apophis66 v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 02:54
  3. Tvorba webu
    Od Marekdv v sekci Programování
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 07:29
  4. Tvorba webu
    Od Marekdv v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 17:03