Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: PC se RESETUJE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    Koupil jsem od kolegy MB MS-6566, procesor 2,4G grafika ATI Radeon 6500. PC normálně najíždí, ale když dojde k náběhu WINDOWS XP, tak se PC resetuje. Když jsme použili HDD se kterým deska běhala, vše proběhlo O.K. Já provozoval svůj HDD na starším HW. Existuje nějaká možnost, aby WOkna naběhla i s mým diskem bez formátování a instalace nového systému? Takové nějaké přizpůsobení ;-) Jinak jsem zkoušel nabootovat z DVD rom a svůj disk jsem normálně viděl, ale při rozjezdu PQ MAGIC vždy systém zamrznul :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    1) na starým počítači (kde to s tím diskem, kterej chceš použít v novým, běhalo) zakázat automatickej restart při BSOD (což bude pravděpodobná příčina restartu), abys zjistil, co přesně brání spuštění (Tento počítač/Vlastnosti/Upřesnit, Spuštění a zotavení systému - Nastavení, odškrtnout Automaticky restartovat, pokud je zaškrtlý).

    2) Můžou to být všelijaký problémy - driver disku, chipsetu, jinej HAL - něco z toho lze vyřešit bez reinstalace, něco ne. Každopádně jako první krok je odebrat ovladače chipsetu (na původním počítači), případně i dalších zařízení (zvukovka, grafika, apod. - v tom případě ovladače chipsetu odebírat až jako poslední a pak už jenom vypnout), a po odebrání už nestartovat v původním počítači a přendat do novýho.

    3) Každopádně, pokud už ten systém je nainstalovanej delší dobu, bych stejně zvážil to rovnou celý přeinstalovat a mít tak znova čistej systém (osobně přeinstalovávám vždycky právě při upgrade PC ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267

    S největší pravděpodobností se formátu nevyhneš.
    Můžeš se dostat do nouzového režimu ? Pokud ano odinstaluj veškeré ovladače a nainstaluj ovladače pro tvou základní desku. Před instalací nových driverů pokud možno co nejlépe vyčisti systém od starých driverů - Driver Sweeper.
    Pokud tento způsob nebude fungovat, můžeš se pokusit provést opravnou instalaci, ale moc tomu nedávám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Lea_old1dm
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    18

    Tvému dotazu rozumím tak, žes v PC vyměnil HDD za jiný s XP nainstalovaným na jiném MB (procesoru,pamětech,grafice)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    66

    Ani nespekuluj a preinstaluj to.Nech spravis cokolvek,aj tak ti nepojde poriadne a zabijes viac casu.Formatovat to nemusis,staci reinstal.Napr. si nabootuj z DVD alebo si niekde pripoj disk a vymaz adresar WINDOWS.Potom len spusti instalacku a daj volbu instalacie bez formatu....
    Fezo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC se před login screenem resetuje.
    Od TondaBobr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 28-12-2011, 02:10
  2. PC se zasekává, resetuje
    Od zaja6689 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 18:49
  3. Problémy s PC (HW/SW): Resetuje se mi PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 22:18
  4. help!!PC pri spusteni hry resetuje!
    Od premik22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 10:17
  5. Webová služba resetuje proměnné
    Od Intri v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-11-2008, 18:58