Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: České menu do domácího kina Philips ....?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Zdravím, koupil jsem si Philips DVD Home Theater System HTS3300S . Jenže není v tom české menu a mám tušení že by tam šlo doinstalovat, poněvadž kámoš má doma domaci kino Panasonic a tam si na CD vypalil nejaké soubory pomocí kterých do toho kina pak nainstaloval to české menu. Ale už neví jak to dělal. Nevíte nekdo jak na to? Nebo aspon jde to taky nejakym takovým podobným způsobem. Předem dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Podívejte se na stránky výrobce a hledejte firmware. Je možné, že výrobce vydal i českou aktualizaci. Tu pak stáhnete, vypálíte na cd a když to vložíte do přehrávače, ten si to sám stáhne...většinou to tak bývá...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Zkusil jsem to. Zadal jsem hledat firmware na domovské stránce výrobce ( www.philips.com ),ale nic mi to nenašlo. Nemohl byste to zkusit vy? Treba dělám něco špatně. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Bohužel jsem v práci a mám tu zablokovanou většinu domén...zkuste se podívat spíše na českou doménu. Nejlépe si najděte ten svůj přehrávač a většinou u jeho popisu bývají ke stažení i jiné věci jako manuál a právě aktuální firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Tak jsem něco objevil. U toho popisu přehrávače, ale je tam jen jeden zazipovaný soubor a je u toho psané že je to anglicky. To znamená že česká aktualizace není?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Nevím jaké má philips praktiky, ale pravděpodobně asi u tohoto menu není česká aktualizace...pak je ještě možné, že se jedná o upravený firmware nějakých nadšenců, ale to už je mimo můj obor a řekl bych, že i mimo obor většiny lidí tady. Zkuste se poptat na www.tvfreak.cz nebo na jiných specializovaných serverech...;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rozsireni domaciho pripojeni o WiFi
    Od Vectom v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-12-2011, 21:52
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-04-2010, 02:36
  3. SESTAVA DOMACIHO KINA - rada nad zlato ?
    Od *****LSD***** v sekci Audio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 11:10
  4. HDD z domácího rekordéru do PC
    Od davidinga v sekci Video a TV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 16:56
  5. Mail od české spořitelny?
    Od Martin Šejnoha v sekci Volná témata
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 21:50