instalace windows7
Ahoj.Vyskytl se mi malej probloémek.Mám v pc dva hdd a rozhodl jsem se že bych na jednom znich mohl zkusit jak šlapou sedmičky:-)))Na jednom hdd mám xp místo kterých to chci instalovat.Win7 mám v obrazovém souboru iso.Přes deamontols mi to nejde spustit.To bych přikládal asi tomu že xp je 32bit. kdežto semičky 64 bit.Tak jsem cd vypálil jako boot.Nicméně bojím se o data na druhém disku.Když zapnu v biosu boot z cd tak se mi instalace spustí.Na druhém hdd mám visty a bojím se aby se mi nesmajzli.Dá se někde v biosu vypnout hdd tak aby ho pc nevidělo ani jako disk?Popř. kde?nebo se nemám ničeho bát a zeptá se mě to na konkrétní místo kam to chci nainstalovat?raději se zeoptám
o ty soubory se nemusíš vůbec bát, jediným způsobem jak je smazat je formát, pokud nainstaluješ win7 tam kde už systém je(např. win xp) hodí se starý systém do složky windows.old....
mě jde oto když dám boot z cd a spustím instalaci aby se to instalovalo na ten správnej hdd.Připomínám že mám v pc zapojené dva hdd a o sytém a data na tom druhém hdd bych nerad přišel.
Při instalaci si sám vybereš na jakej disk chceš instalovat, a jestli se ještě teď bojíš tak ten disk odpoj a po instalaci zase zapoj
Pokud si chces byt 10000% jistej tak nejjednodussi asi bude odpojit ten disk od napajeni ve skrini. Pak to nemuzes ani podelat ty( napr. spatnym klikem nebo udanim mista kam instalovat.