Téma: <SHW>Official EditorPO
Tu je mapa. Po uprave loopov. :)
Nejde mi otevrit :confused:
[quote=CommanderZ;290165]Nejde mi otevrit :confused:[/quote]
Mozno to bolo tym, ze som to vyrabal v TMU, teraz som to este overil v TMN. Vyskusajte.
Mozno to bolo tym, ze som to vyrabal v TMU, teraz som to este overil v TMN. Vyskusajte.
Tak ta je velkolepá.:thumb Jen bych do těch loopů dal interní kamery a ten skok pod vzducholoď je docela záludný. IMHO to bude chtít trochu tréninku, aby člověk přesně odhadl, jak rychle tam vlétnout.
Také je pravda, že se nejede ani po kousku nápisu SHW. Ale v pravidlech to přímo není, takže je to na posouzení ostatních.
Také je pravda, že se nejede ani po kousku nápisu SHW. Ale v pravidlech to přímo není, takže je to na posouzení ostatních.
[quote=Deee-aN;290170]Jen bych do těch loopů dal interní kamery...[/quote]
To by som musel vediet ako :o :D :runaway
Uz sa s tym trapit nebudem, snad příště :)
To by som musel vediet ako :o :D :runaway
Uz sa s tym trapit nebudem, snad příště :)
Teď nemám čas na tutorial, ale jestli chceš, můžu ti je tam dát.
Máš tam cut.
Celkově trať, pro mě, podprůměr.
Celkově trať, pro mě, podprůměr.
[quote=Deee-aN;290177]Teď nemám čas na tutorial, ale jestli chceš, můžu ti je tam dát.[/quote]
Len ci by to este potom bola moja mapa ... aby neboli namietky. :rules
[quote=LoGi.CZE;290186]Máš tam cut.[/quote]
Dik, opravene.
Len ci by to este potom bola moja mapa ... aby neboli namietky. :rules
[quote=LoGi.CZE;290186]Máš tam cut.[/quote]
Dik, opravene.
[quote=EditorPO;290198]Len ci by to este potom bola moja mapa ... aby neboli namietky. :rules
[/quote]
Na dělání toho tutoru teď nebudu mít čas a IMHO nemůže nikomu vadit, když se to bude jezdit líp. Zkus se na to zeptat v TMF vlákně. Mám to tu připravený, stačí říct.:)
[/quote]
Na dělání toho tutoru teď nebudu mít čas a IMHO nemůže nikomu vadit, když se to bude jezdit líp. Zkus se na to zeptat v TMF vlákně. Mám to tu připravený, stačí říct.:)
OK, hodil som to tam. Idem uz OFF, skoro rano cestujem. Ak by neboli namietky, tak to, prosim ta, uprav. Dik za ochotu :thumb