To sice ano, ale porad tam je jen 6 moznosti.
Díky za pomoc, ale nefunguje to; ani když tam dám 2, 3 apod.
tohle je obsah toho souboru:
[User Prefs]
Language File=C:\Program Files\Opera\locale\cs\cs.lng
Language Files Directory=C:\Program Files\Opera\locale\cs
[System]
Multi User=1; If enabled Opera will use Windows profiles to store individual user settings
Fany a máš nainstalovanou víceuživatelskou instalaci (Classics Instaler) ? Pokud ne, zazálohuj si profil a přeinstaluj Operu na víceuživatelskou instalaci.
IMHO V souboru operaprefs_default.ini (umístěn v hlavním adresáři Opery) by měla být hodnota MultiUser nastavena na 1 (Multi User=1).
Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 07-09-2009 v 21:53
Jedničku tam mám a jak jsem psal, mám nainstalovanou víceuživatelskou instalaci už pěknejch pár měsíců a vždy po aktualizaci to taky tak zůstalo. Jen po akt. na tento build 1750 verze 10 to najednou začalo kravit. Stahoval jsem to z webu, kam tě kopne sama Opera po kliknutí na "Zjistit novější verzi" v "Nápovědě".![]()
Jestli by nebylo nejednoduší, zazálohovat profil Opery a provést reinstall prohlížeče![]()
Toto vše jsem zkoušel. Vrátím-li se kompletním reinstalem k předchozí devítkové verzi, tak nemám problém a Opera chodí na všech účtech v PC nezávisle a bez jediného problému.
Zkoušel jsem taky O úplně odinstalovat, vymazat všechny související adresáře (Program Files, v Data aplikací...Roaming....Oprera), vyčistil jsem kompletně OS od zbytků v dotčených adresářích a v registru a po naintsalování v.10 opět stejný problém. Takže znovu reinstal na poslední devítkovou verzi a no problém.
(Nepodařilo se mi najít, do jakého adresáře -pokud vůbec- se ukládají hesla ze "Správce hesel".)
Jinak díky za pomoc.![]()
Hesla jsou uložena v souboru wand.dat v cestě Users\xxxxx\AppData\Roaming\Opera\Opera\![]()
Já jsem s novou verzí velmi spokojený. Funguje mi spousta věcí, kvůli kterým jsem byl nucený občas používat Firefox (Facebook, PDF, atd.). Taky je výborná ta kontrola pravopisu, aspoň nebudu muset už příspěvky po napsání 3x editovat kvůli překlepům.
Akorát jsem začal panikařit, když mi po instalaci zmizely všechny záložky. Naštěstí po poradě s googlem jsem to lehce vyřešil.
Jinak já osobně na každý PC kde něco opravuju, nahraju Operu a většina lidí u ní už zůstane. Nechápu proč má po světě tak málo uživatelů.