Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 121

Téma: Hodnocení sestavy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Mám tady sestavu domácího PC k zhodnocení. Sesmolil jsem to napul dle uvážení, napůl podle sestav na červenec. Procák, desku a paměti jsem trochu očesal, abych se dostal do 18k i s LCD a slušnou GK.
    PLS poradit, vytknout a případně doporučit jak to zlepšit při stávající ceně.
    Díky

    PS: HDD mám.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sestava2.JPG 
Zobrazení: 352 
Velikost: 86.6 KB 
ID: 12747  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Návrh sestavy - Phenom II 940 BE, nVidia GTX275, Kingston HyperX 4 GB 1066 MHz CL5

    Cena je o 900 Kč vyšší, snad to nebude tolik vadit. Lze ušetřit koupí procesoru Phenom II X3 720 BE
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 07-09-2009 v 14:10
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Já bych to postavil na tomhle, zbytek si klidně nech. A ty dvě noctuje bych vynechal
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...D301R9301N5R01

    Kruci kevin je nějak rychlější :-),
    Naposledy upraveno uživatelem dzandra: 07-09-2009 v 14:06 Důvod: košík, a kevin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Díky za komentáře. Zamyslím se nad tím a postnu sem, co jsem vymyslel Nákup plánuju až přiští měsíc, tak mám ještě trochu času.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Určitě použij phenom, ale jestli chceš tichý PC, tak bych tam ale jinej chladič než box dal. Box dostačuje, ale o tichu se většinou (je to kus od kusu) se úplně mluvit nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No já použil během posledního měsíce boxované tři a tichost úplně supr
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    No já použil během posledního měsíce boxované tři a tichost úplně supr
    Jsou to procesory ze série Black Edition, takže lepší chladič se určitě vyplatí. BOXované chladiče nejsou na OC stavěné. Doporučil bych Arctic-Cooling Freezer 7 Pro rev.2
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Jsou to procesory ze série Black Edition, takže lepší chladič se určitě vyplatí. BOXované chladiče nejsou na OC stavěné. Doporučil bych Arctic-Cooling Freezer 7 Pro rev.2
    Tak to je jasňačka. V původní sestavě jsem na chladič zapoměl, ale samzřejmě bych se do OC s boxem nepouštěl :-D I proto jsem na původním CPU šetřil, protože jsem počítal, že to doženu jinak. BTW u starého Athlona 2400+ jsem s boxem neměl šanci ani na základní takt 2 Ghz.

    Ten chladič vypadá pěkně, jen by mě zajímalo jestli by nebylo lepší něco s větrákem zvrchu, jelikož v bočnici bedny je tam nasávací otvor...

    Ještě bych se chtěl zeptat na ty Noctuy, nechci žádnou hučící bednu, ale abych mohl točit, chce to nějakej luft...mám je k tomu brát, nebo bude stačit ten chladič a 120mm větrák, kterej je v bedně?
    Naposledy upraveno uživatelem Skurutt: 07-09-2009 v 16:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    jen by mne zajímalo v kterym shopu maj LG W2343T za 3500?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od Belbas Zobrazit příspěvek
    jen by mne zajímalo v kterym shopu maj LG W2343T za 3500?
    To je cena bez DPH. Plná cena je 4144,- Kč Jinak je to v Softcomu (v ceně 3 denní garance 0 vadných bodů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od Skurutt Zobrazit příspěvek
    Ten chladič vypadá pěkně, jen by mě zajímalo jestli by nebylo lepší něco s větrákem zvrchu, jelikož v bočnici bedny je tam nasávací otvor...
    Freezera bych klidně nechal a z bočnice sundal tunel a nasávací otvor (a i ten pod ním - v prostoru grafiky) zalepil (stačí zevnitř nalepit černou lepicí pásku) ať vůbec nemá šanci zasahovat do airflow.
    A ideálně takhle zalepit i čelní stranu pod panelem všude kromě prostoru intake ventilátoru, to airflow dost pomůže.

    //pak už jenom vystřihat/vyřezat mřížky před/za ventilátory, nasadit tam drátové, vylepit skříň komplet tlumicí hmotou a už to bude celkem tiché...

    ///nebo tedy použiješ toho Centuriona a tam vepředu zalepovat, vnitřek vytlumit a ani mřížky střihat tolik netřeba
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 07-09-2009 v 16:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Takže ve finále sestava vypadá takhle:

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?eid=104140

    Je to sice asi o litr víc než jsem chtěl, ale vypadá to mooooc hezky :-D

    Díky všem za rady a až to za měsíc doma smontuju, zkusím si vzpomenout a ozvat se jak to běhá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Skurutt Zobrazit příspěvek
    ...
    špatný košík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    špatný košík

    Soráč:

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...O101QZE01CZP01
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 184 
Velikost: 28.0 KB 
ID: 12757  
    Naposledy upraveno uživatelem Skurutt: 07-09-2009 v 20:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Skurutt Zobrazit příspěvek
    Nevím co máš na mysli. Mě to zobrazuje to co má. BTW přihlášenej tam nejsem.
    Pro jistotu obsah košíku v příloze.
    Když dáš zboží do košíku, tak se koukni dole pod košík a je tam tlačítko "Generovat odkaz". Tím vygeneruješ odkaz na košík, který je platný pro všechny uživatele a ne jen pro tebe

    Takto bych to objednal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hodnocení sestavy - Herní PC
    Od ruzemi v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-07-2014, 12:27
  2. Sestavy, notebooky a PDA: hodnoceni Asus
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2012, 09:03
  3. Sestavy, notebooky a PDA: hodnocení sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 18:53
  4. hodnoceni sestavy
    Od ok1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 16:46