Aloha all, měl bych dotaz na zkušené uživatele v oboru zvuku. Hledám solidní reproduktory, které by sloužily k poslechu DnB a Trancu, sledování TV a multimediálních souborů na pc - důraz tedy hlavně na zážitek z jakéhokoli poslechu hudby, filmů, příležitostně her (na ty mám teda pg sluchátka). Zvuk pokud možno 5.1, hranice jsou tak ty 2K, ale pokud je i nějaký levnější kousek který v sobě skýtá poctivé součástky tak proč ne :D... Thx za odpovědi.
Myslím že s Genius SW-HF 5.1 5005 nic nezkazíš :) Už tu byli nedávno doporučované a já bych je doporučil i v tomto případě, protože hrajou fakt pekně a kdybych to měl kam dát, už mi doma taky hrajou :) Akorát stojí přibližně 2300,-, jestli by to byl opravdu problém, tak se vyberou jiné, ale za příplatek to určitě stojí. Kdyžtak můžeš ušetřit a vzít o chlup levnější šedé namísto dýhy, ale pořád to bude zhruba těch 2,2k s daní
Pokud není problém dár navrch těch cca 300, tak rovněž doporučuju G[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. A je-li, 2K opravdu strop, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Na czc jsem četl v diskuzi k výrobku samé negativní hlášky :D.. Každopádně už upadlo od 5.1, myslím že bude stačit 2.1 - promýšlel jsem místa kam by šli bedny dát a je ho opravdu hodně málo.. Každopádně i s 2.1 sedá hudba pěkně prožít. V pokoji budu mít totiž ještě tv a k tý si koupim spíš ty 5.1, ke kompu budou tedy stačit 2.1 - ale a´t to dělá rachot!! :D Poraďte, thx - dám plus body..