Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: pujdou ?

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    no konecne jse nekdo pridal ja jsi osobne taky myslim ze ty pameti budou topit po pretaktu. sice ja nebudu hned osazovat vsechny sloty ale jen dva a pak pozdeji dalsi dva a kdyz jse to tak veme tak proc jsi tech par korun nepriplatit za lepsi chladic ? chlazeni je na pocitaci to nejdulezitejsi. a jinak dekuju za konecne nazor kterej se me aspon trochu zastal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Já nevim jak vy, ale mě osobně přijde za takovej kousek kovu o 200 navíc docela dost, vzhledem k ceně pamětí. Ale je to každýho věc, já třeba teplotu pamětí vůbec neměřím, není třeba, když to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    jo neco na tom pravdy bude ;-) ale proc tem pametem neudelat sluzbu aby byli chladnejsi? :-) a tech 200 je to k tem pametem docela dost ale taky bych ty prachy utratil jinde ... to uz proste neresim a taky ta teplota urcuje jak dlouho pobezej bez zavady to musite uznat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    jo neco na tom pravdy bude ;-) ale proc tem pametem neudelat sluzbu aby byli chladnejsi? :-) a tech 200 je to k tem pametem docela dost ale taky bych ty prachy utratil jinde ... to uz proste neresim a taky ta teplota urcuje jak dlouho pobezej bez zavady to musite uznat
    Když tomu věříš, já Ti to již vymlouvat nebudu. Pokud ovšem doufáš, že Tvé moduly RAM díky chladiči poběží stabilněji a vydrží delší dobu provozu, tak se mýlíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    jo neco na tom pravdy bude ;-) ale proc tem pametem neudelat sluzbu aby byli chladnejsi? :-) a tech 200 je to k tem pametem docela dost ale taky bych ty prachy utratil jinde ... to uz proste neresim a taky ta teplota urcuje jak dlouho pobezej bez zavady to musite uznat
    Ac tomu asi nebudes chtit verit, pameti nejsou geekovskej produkt ale prumyslovej produkt. Jsou navrzeny tak aby pri co nejmensi mortalite byly schopny dlouhodobe a bez chyb pracovat ve velice narocnych podminkach. Pametove moduly jsou navrhovany vetsinou pro typicke IT zarizeni, tedy teploty vzduchu v objektu +50 stupnu, casto v blizkosti dalsiho energeticky narocneho prvku atd. Kdyz se podivas do datasheetu vetsiny vyrobcu pameti tak zjistis, ze vetsina standardnich ddr2 1.8v pameti ma garantovanou pracovni teplotu kolem 90 stupnu. Podle specificaci JEDECu by mela byt dokonce "minimalni" pracovni teplota pri ktere by mela byt zachovana funkcnost 85 stupnu, s tim ze nikdo nebrani vyrobcum garantovat funkcnost i pri vyssich teplotach.

    Zkratka, pulkilovej chladic na pameti je +/- stejne uzitecny jako spoiler na dodavce.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    zajimavy srovnani ;-) diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HDD - pujdou z něj dostat data
    Od Kunin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2010, 18:00
  2. DDR3: Patriot 4x1 gb 1600mhz - pujdou?
    Od 16cmfan v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 07:18