Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: pujdou ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    http://www.czechcomputer.cz/product_...1007DB8ED.html

    tyto ramky bych rad osadil do teto desky

    http://www.gigabyte.cz/products/mb/s...f-us2h_10.html

    chci se vas zeptat jestli pujdou ? jinak s tim napetim na tech strankach vyrobce si nic nedelejte na desce de nastavit az do 2.5V. a jinak chci koupit naddimenzovane mam totis vyhlidnou jinou a lepsi desku. takze tim ze jsou rychlejsi si nedelejte nasili to mi nevadi. jen chci vedet kompatibilitu. dekuju moc za odpovedi ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Seznam podporovaných pamětí jsi určitě četl, pokud v něm nejsou tak to neznamená že by nemohli fungovat, pouze tento konkrétní modul netestovali. Myslím že půjdou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    jj ten jsem cet ale prave ze tam nejsou a ten seznam tech podporovanejch pameti mi pride sakra kratkej tak jse se ptal :-) dekuju tak ja to risknu doufam ze pujdou ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Myslím, že půjdou, deska podporuje 512MB variantu tvých pamětí, takže by neměla mít problém ani s těmito.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    super :-) tak a hned jsem bez pochyb ;-) dekuju moc za rady ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    nevim, ci nevim cist, ale kvuli deske ti pojedou jen na 800mhz nikoliv na 1066, radsi by si priplatil za desku...neni nic moc myslím... [flejm]jaky procesor ktomu mas?[/flejm]

    EDIT: nevim číst :-) pardón, takze to je jen na docasný rešeni, že? Sorry...
    Naposledy upraveno uživatelem 16cmfan: 08-09-2009 v 18:05 Důvod: omyl
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    a jeste jedna otazecka kolik je max pamět na xp x64 ? na desku de nalozit az 8 giga. zajimalo by me kolik teda veme system 64 bit ? dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    ja vim ze pojedou jen na 800 ;-) o to mene jse budou hrat a o to mene napeti ;-) a jinak planuji jinou desku s P45 a ta tyhle ramky veme na 1066 a i s taktovanim bez problemu ;-) a ten procak Intel dual core E6500
    Naposledy upraveno uživatelem Master414: 08-09-2009 v 18:07 Důvod: zapomel jsem na ten procak :D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    a jeste jedna otazecka kolik je max pamět na xp x64 ? na desku de nalozit az 8 giga. zajimalo by me kolik teda veme system 64 bit ? dekuju
    Určitě to někdo ví přesně. Já ti jen řeknu, že paměti vezme Hoooodně, takže i těch 8 GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Sommer Zobrazit příspěvek
    Určitě to někdo ví přesně. Já ti jen řeknu, že paměti vezme Hoooodně, takže i těch 8 GB
    ani ne...radsi 64bit Win 7 jako Xpéčka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    takže mužu bejt v klidu kdybych kupoval zase jeste jednou tyhle ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Možná bych zauvažoval nad koupí Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G. Mají klasický chladič a vyhnul by jsi se případné kolizi s chladičem CPU.
    Co se týká velikosti operační paměti, tak Windows Vista x64 jsou omezena "pouze" na 128 GB RAM max.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 08-09-2009 v 18:52 Důvod: Oprava velikosti RAM - díky Total AMD ;)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Co se týká velikosti operační paměti, tak Windows Vista x64 jsou omezena "pouze" na 128 MB RAM max.
    Chtěl si napsat 128Gb ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Když už je řeč o pamětech na jednotlivých systémech, na Microsoft Developer Network jsou přehledné tabulky s jednotlivými limity: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...78(VS.85).aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    wow tak naloz 128 Giga pameti to je dost velikej luxus jinak dekuju moc za odkaz ;-) je velice uzitecnej ;-) uz jsem ho hodil do zalozek ;-) diky moc za rady a jinak s tou kolizi chladice CPU se nebojim ;-) je tam misto akorad ;-) od pametovych modulu je tam tak jste min 2 cm ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HDD - pujdou z něj dostat data
    Od Kunin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2010, 18:00
  2. DDR3: Patriot 4x1 gb 1600mhz - pujdou?
    Od 16cmfan v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 07:18