Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Pripojeni vice monitoru

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Amaunetka
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Zdravicko,

    mam doma pripojene dve LCD a zajimalo by me pripojeni tretiho:

    Na GPU je 2x DVI a 1x HDMI

    V DVI jsou pripojeny stavajici LCD a me by zajimalo, jestli bybylo mozne vyuzit pro treti ono HDMI. Pripadne pro bocni monitory DVI konektory a hlavni mit prave na HDMI.

    Planuji v blizke dobe pozmenit stavajici LCD kombinaci tim, ze bych koupila druhy, stejny, Samsung do paru s tim co jiz mam a ty bych dala po stranach. Jako hlavni bych koupila nejake super sirokouhle LCD (nemyslim zrovna TV). Tak me napadlo, zdali by slo mit takto 3 LCD pres 1 GPU.

    libej se mi treba:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X23B000PGB
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X23B000OAC
    Jednak podobny design jako ten Samsung co uz mam (budu mit 2) a pak i vyskovy rozdil bude temer nulovy, naopak sirka a rozliseni budou vetsi ten LG ma i HDMI

    Predem diky za pripadne reakce

    Amau
    Naposledy upraveno uživatelem Amaunetka: 13-09-2009 v 11:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    a co tak nejdřív prolistovat manuál a zjistit tam, jaké kombinace připojení grafárna umí? pokud to grafárna umí, tak to umí
    ale vzhledem k tomu, že po dvi a hdmi běhá obraz stejným způsobem, nedivil bych se, kdyby bylo hdmi jen alternativa k jednomu z dvi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Ono by také nebylo od věci udat o jakou grafickou kartu se jedná
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Amaunetka
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ono by také nebylo od věci udat o jakou grafickou kartu se jedná
    tak v podpisu mam kompletne cele PC

    jinak tedy ASUS GTS250 512 DK
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Amaunetka
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od Marenek Zobrazit příspěvek
    a co tak nejdřív prolistovat manuál a zjistit tam, jaké kombinace připojení grafárna umí? pokud to grafárna umí, tak to umí
    ale vzhledem k tomu, že po dvi a hdmi běhá obraz stejným způsobem, nedivil bych se, kdyby bylo hdmi jen alternativa k jednomu z dvi.
    Me spise zajimalo to, jestli lze po HDMI normalne fungovat

    Po netu, ani s vyuzitim google, jsem se poradne odpovedi nedockala, vsude se jen resi HDTV a problemy s rozlisenim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    když koupíš redukci HDMI na DVI tak ti to bude fungovat
    pokud podporuje grafická karta 3 monitory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    když koupíš redukci HDMI na DVI tak ti to bude fungovat
    pokud podporuje grafická karta 3 monitory
    i bez redukce pokud alespon jeden monitor podporuje HDMI...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    když koupíš redukci HDMI na DVI tak ti to bude fungovat
    pokud podporuje grafická karta 3 monitory
    Citace Původně odesláno od Belbas Zobrazit příspěvek
    i bez redukce pokud alespon jeden monitor podporuje HDMI...
    To jsou ovšem pouze domněnky. Jelikož na stránkách Asus není ke stažení manuál pro grafickou kartu, nelze na 100 % říci, jestli toto zapojení bude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    hele, mam za to ze i kdyz ma grafika 3 vystupy tak stejnak muzes zaraz pripojit jen dva monitory. Jedine reseni (imho) jak pripojit treti monitor je dokoupit dalsi lowend grafiku (stejne generace) a na ni to pripojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Tiež som toho názoru ako cool ... myslím, že ani v ovládačoch nie je možnosť rozšíriť zobrazenie na 3 monitory (len na dva)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    jj, je to ošéfovaný v ovladačích.
    3 a více monitorů umí jen Matroxy (třeba Parhelia), nový ATIny (řada HD5xxx), duální karty (jen některý) a pak velmi speciální karty z řad Quadro a FireGL (opět ne všechny, pouze některý).

    Nejjednodušší a nejlevnější řešení viz výše - druhá grafická karta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jjo - souhlas, druhá karta je teď nejlepší řešení. Druhý dobrý řešení je počkat na nový ati karty (5xxx), a pak upgradovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Amaunetka
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Jjo - souhlas, druhá karta je teď nejlepší řešení. Druhý dobrý řešení je počkat na nový ati karty (5xxx), a pak upgradovat.
    Tak diky diky za rady Poridim si casem GPU do PCIE1x a nebo upravim nejakou 16x

    Co se tyka Ati....tak jsem Nvidiotka => Ati jde mimo me
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    pokud na ten jeden monitor (grafárnu) nebudeš mít velký nároky, postačí řek bych i grafika do pci (bez -e). nějaká levná bazarovka, šuplíkovka... osobně jsem před nějakou dobou ozkoušel atinu agp (2 monitory) + atinu pci (1 monitor) na xp a šlo to dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Lepší než upravit 16x kartu je upravit slot - stačí ho na konci proříznout. Nezničíš tak grafiku a slot bude furt použitelnej.
    Na druhou stranu deska je většinou drahá, zatimco upravit jde kartu za pár šupů...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Muzu zapojit vice grafickych karet a monitoru?
    Od schamann v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-03-2012, 10:00
  2. Využíváte pro svou práci na PC více monitorů?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 01:06
  3. Grafické karty: více monitorů
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 10:45
  4. Grafické karty: Vice monitoru
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 22:14
  5. Připojení více PC k internetu ADSL
    Od Sleeper v sekci Sítě
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 14:17