Zdravím. mám takové dilema. Vybírám monitor a nevím co je lepší. jeden má svítívost 300cd/m2 a pak dyn. kontrast 8000:1 a ten druhý má svítivost 250cd/m2 ale zase dyn kontrast 20000:1. Tak nevím.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nebo popřípadě poraďte nějaký jiný monitor do ceny 5000Kč a musí to být 22"
Monitor bude využíván pro tvorbu plánů zahrad (i jejich 3D obrazu). Takže by bylo dobré aby měl dobré barvy.
Děkuji za rady.
Nebo popřípadě poraďte nějaký jiný monitor do ceny 5000Kč a musí to být 22"
Monitor bude využíván pro tvorbu plánů zahrad (i jejich 3D obrazu). Takže by bylo dobré aby měl dobré barvy.
Děkuji za rady.
Ber ten SM 2243BW, mnoho lidí jej používá a jsou s ním spokojeni.
U toho druhého bych se bál, že barvy nebudou zrovna nejlepší, když má menší svítivost. ;)
U toho druhého bych se bál, že barvy nebudou zrovna nejlepší, když má menší svítivost. ;)
[quote=grapherX;292108]U toho druhého bych se bál, že barvy nebudou zrovna nejlepší, když má menší svítivost. ;)[/quote]Je opravdu tak důležitá svítivost u stolních LCD panelů?
[quote=xmarek;292123]Je opravdu tak důležitá svítivost u stolních LCD panelů?[/quote]
Já jsem zase četl už bohužel nevím kde, že s nižší svítivostí klesá kvalita barev a obraz při slunečném dni není zrovna nejlépe vidět. Při noční práci zase měl výhodu, že netahal tolik oči. Bohužel už ten "článek" už nemůžu najít. Když tak ho sem doplním. ;)
Já jsem zase četl už bohužel nevím kde, že s nižší svítivostí klesá kvalita barev a obraz při slunečném dni není zrovna nejlépe vidět. Při noční práci zase měl výhodu, že netahal tolik oči. Bohužel už ten "článek" už nemůžu najít. Když tak ho sem doplním. ;)