Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Skype - blokovani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    Ahoj mam problem se spustenim Skype v domene. Zrejme spravce domeny blokuje Skype - podle me v registrech. Nevi nekdo jak a kde se to v registrech da blokovat ? Co bych mel hledat a kde ? Pripadne co odmazat ?

    Skype normalne fungoval pul roku a najednou prestal, neda se ani spustit z USB.

    Kdyby nekdo vedel jak to odhalit, diky za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    a co ti to napise eror nebo se jen nespusti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Asi bude blokovaný centrálně.... u nás ve firmě to udělali pomocí cisco security a stačilo přejmenovat spouštěcí program ze SKYPE.EXE na něco jiného a opět normálně fungoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    anebo můžou být blokované porty, které defaultně skype používá... taky by mělo stačit je změnit v nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Citace Původně odesláno od petr.svec Zobrazit příspěvek
    anebo můžou být blokované porty, které defaultně skype používá... taky by mělo stačit je změnit v nastavení
    Nejlépe na porty, které používá outlook, ty blokovat nemohou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    To me prvni napadlo, prejmenovat to a presunout do jineho adresare..) Ale spravce je chytrejsi.

    Zkusil jsem to teda prejmenovat a skype se spusti, ikona skype je v tray sektoru, napisu svuj login a password....ted se nedeje nic....jakmile najedu mysi na do tray na tu ikonu skype, tak najednou zmizi a je konec.

    Vse spoustim z HDD, pac spousteni executable souboru z USB je potlaceno. Porty blokovat nemuze, pac skype jede pres port 80. Zrejme to bude zakazano nekde na urovni ActiveDirectory a na to je obycejnej kratkej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    nicméně by jsi mohl USB verzi skypu skopírovat na HDD a pouštět to z něj co by se stalo. Bylo by to bez instalace a tudíž zápisu do registrů by jsi se měl vyvarovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    nicméně by jsi mohl USB verzi skypu skopírovat na HDD a pouštět to z něj co by se stalo. Bylo by to bez instalace a tudíž zápisu do registrů by jsi se měl vyvarovat.

    Jo tohle jsem taky zkousel. Skype se spusti, ikona skype je v tray sektoru, napisu svuj login a password....a ted se nedeje nic....jakmile najedu mysi na do tray na tu ikonu skype, tak najednou zmizi a je konec. Zrejme Cisco security agent jakmile zjisti proud dat s hlavickou skype, tak to shodi dolu a je konec. Tohle je neprustrelny....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Teď si ho zkouším a také mi nejde.... když jsem ho začal používat, tak fungoval po přejmenování okamžitě. Teď už nechce.... Nicméně, by byla možnost upravit nastavení cisca, ale do jeho nastavení se nedostaneš Pokud někdo nedostane nějaký spásný nápad, asi se budeš muset smířit s tím, že ti nebude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Leda asi nějakej SSH tunelling (musel by bejt nějakej PC venku).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Blokování video reklamy? (Opera)
    Od Apophis66 v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-05-2012, 23:10
  2. Blokování
    Od Domingster v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 23:34
  3. Webové prohlížeče: Opera a blokování rychlosti
    Od Corristo v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2010, 19:44
  4. Windows XP: Vlastnosti souboru-Blokování
    Od blackskull v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 21:58