Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Sestava do 30 000 Kč

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od mucha2 Zobrazit příspěvek
    Bude ten zdroj dostatocny?
    Bude vice nez dostatecny
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    35

    Ohladom tej sestavy: Je nevyhodne pre mna objednavat z alfa computer, preto som sa rozhodol z www.alza.sk, ale tam sa neda objednat ta skrin, takze keby ste mi poradili inu skrin z tej stranky. A pozrite sa aj na zakladny desku, lebo ja som nasiel http://www.alza.sk/asus-p7p55d-deluxe-d133940.htm, ale to asi nie je stejna ako ta z alfa.
    Vopred dakujem.
    Naposledy upraveno uživatelem mucha2: 16-09-2009 v 13:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,202

    Základní deska je stejná a case mohu doporučit Antec či Chieftech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    35

    Zdravim, vyskytol sa problem ohladom tej zostavy...Uz dhsiu dobu nemaju ten pevny disk na sklade, keby ste mi mohli poradit alternativu do tej istej ceny,moze byt aj len 500gb,ked bude vykonnost rovnaka. ( vyberajte prosim vas zo stranky www.alza.sk)
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,202

    Alternativou je WD6400AAKS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    35

    Zdravim, tak vybral som si http://www.alza.sk/chieftec-midt-dra...op-d119625.htm , ale po doruceni som nasiel ze ten bocny ventilator nie je zapojeny....stane sa nieco ked to zostane takto, lebo asi sa tam nezmestil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od mucha2 Zobrazit příspěvek
    Zdravim, tak vybral som si http://www.alza.sk/chieftec-midt-dra...op-d119625.htm , ale po doruceni som nasiel ze ten bocny ventilator nie je zapojeny....stane sa nieco ked to zostane takto, lebo asi sa tam nezmestil.
    Za tohle bych 130 ojro nikdy nedal. Ten větrák v bočnici je imho k ničemu a za tu cenu se dá pořídit Lian Li PC-7F nebo PC-60F - nesrovnatelně kvalitnější a lépe provedená skříň.

    /No napsal jsem to trochu "vášnivě", zas tak hrozná skříň to není, ale když vezmu, že ta lian-li stojí ještě méně něž tohle (aspoň u nás) a má daleko více vymožeností a různých fíčur pro pohodlnější (de)montáž atd... no neber to
    Naposledy upraveno uživatelem jrx: 28-09-2009 v 13:07
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    35

    Sorry, ze znova postujem do tejto temy, ale vyskytol sa mi problem s touto zostavou.

    Pocas hrania hier sa mi stava, ze monitor zcerna a pc sa zasekne na par sekund (2-3 sekundy), potom sa to zas rozbehne a pokracuje to dalej. Obcas pri tomto zaseku ako keby obrazovka preblikne ( vypne sa a hned sa zapne), co trva tak 2 sekundy a PC pokracuje dalej.

    Stava sa mi to len pri hrach, co potrebuju lepsiu grafiku ( cod, l2,..). Pri CS 1.6 alebo starsich hrach to nerobi.

    Pred nejakym casom mi to aj pisalo hlasku: Display Driver Stopped Responding and Has Recovered.
    Ale to mi uz nepise. Takze neviem naisto povedat, ci je to stale ten isty problem.

    Ovladace na graficku mam najnovsie.

    Pozeral som, ci to nie je v teplote a toto je vysledok:
    Na lavo su teploty, ked PC nic nerobil, na pravo hodnoty 1 sekundu po tomto zaseku.
    http://img233.imageshack.us/f/beznzvujg.jpg/
    (je to zaujimave, lebo tento problem od zaciatku nemal az kym neprislo leto, ked boli vysoke teploty)

    Precital som vela forum ohladom black screen-u pri hrani hier.
    ( napr. http://www.techspot.com/vb/topic33250.htm)
    A vela ludi ma problem akurat s nvidia kartami. A vyriesili to kupou novej graf. karty, ktora uz nemal nvidia cip.

    Tak moja otazna znie, ci nemoze byt graficka alebo zdroj na chybe, ak nie, tak v com moze byt chyba. ;/
    Naposledy upraveno uživatelem mucha2: 15-02-2011 v 04:05
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47