help ... :)
cus prosim potrebuju poradit.... kdykoliv se snazim prihlasit na nejake stranky vyskakuje mi tahle hlaska... jak se ji zbavit?? dela to i explorer i mozila .Prt Screanul sem plochu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ( obrazek sem uploadnul sem) Diky moc za odpoved
Ríkas prihlásit? Skus vymazat cookies nebo to prekontrolovat, kdy to nastalo? Neco si musel zmenit nebo nainstalovat...
No vzhledem k tomu, že nemůžu editovat, tak to rozepisuju až teď.
Vzhledem k tomu, že ti to hlásí, certifikát bude platný až od 2008 tak ko vypadá, že nemáš nastavené správné datum. Mrkni jestli nemáš místo 2009 datum 2008 nebo nižší a správný měsíc.
Vzhledem k tomu, že ti to hlásí, certifikát bude platný až od 2008 tak ko vypadá, že nemáš nastavené správné datum. Mrkni jestli nemáš místo 2009 datum 2008 nebo nižší a správný měsíc.
Zdravím.No také bych řekl že problem bude v nastaveni datumu.
Ono se to pouzívá i u jinych vecí.Ja sem se s tim setkal kdyz jsem chtěl hamachi plnou verzi.tak sem jednoduse stahl tu plnou propadlou a nastavil datum o nejaky dva roky z5 a byl jsem vysmáty.Vy máte opačný problem. Ale neni to nic zavažneho ;)
Popřipade zkuste přeinstalaci winu
Ono se to pouzívá i u jinych vecí.Ja sem se s tim setkal kdyz jsem chtěl hamachi plnou verzi.tak sem jednoduse stahl tu plnou propadlou a nastavil datum o nejaky dva roky z5 a byl jsem vysmáty.Vy máte opačný problem. Ale neni to nic zavažneho ;)
Popřipade zkuste přeinstalaci winu