Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Outlook a tiskárna HP Businnes Inkjet 2800

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Dobrý den, máme tiskárnu HP Business InkJet 2800 a při tisku z programu Outlook 2007 se zcela gnoruje nastavení podavače papíru. Máme totiž u tiskárny 2 podavače. 1. na A3 a druhý na A4. Outlook ignoruje nastavení ovladačů a vše tiskne na podavač č. 1, kde máme připraveny k tisku A3., přestože v ovladači je nastaveno A4 a podavač. č. 2.

    Předem děkuji za odpověď.

    Jiří Borovy - M.O.Z. Consult s.r.o.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tisknes to ikonou rovnou z panelu nebo pres ctrl+P? Kdyz das CTLR+p a mrknes do nastaveni toho ovladace primo pro ten konkretni tisk tak je to tam spravne nastaveno? I ten zasobnik?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Jo, vše je nastaveno správně. Tiskne to špatně :-(
    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Tisknes to ikonou rovnou z panelu nebo pres ctrl+P? Kdyz das CTLR+p a mrknes do nastaveni toho ovladace primo pro ten konkretni tisk tak je to tam spravne nastaveno? I ten zasobnik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    jo znamena co ze to tisknes tou ikonou nebo pres ctrl+P?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Pres i ikonu i pres ctrl-p to tiskne spatne :-(
    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    jo znamena co ze to tisknes tou ikonou nebo pres ctrl+P?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Ocekaval jsem, ze se to prostrednictvim internetovych lidi vyresi, tak mi bohuzel nikdo zatim nepomohl, jak z tohoto neresitelneho kola vyjit. Doufam, ze mi jeste nekdo poradi.

    Jirka
    Citace Původně odesláno od SimcaCZE Zobrazit příspěvek
    Pres i ikonu i pres ctrl-p to tiskne spatne :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Blbne to len z Outlooku, alebo aj z inej aplikacie MSOffice? Napriklad Word.
    Robi to u kazdeho mailu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Je ale divne, ze to dela pouze s Outlookem, word a excel bez problemu tiskne do spravneho poradace.
    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Blbne to len z Outlooku, alebo aj z inej aplikacie MSOffice? Napriklad Word.
    Robi to u kazdeho mailu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Vo vlastnostiach tlaciarne v zalozke "nastavenie zariadenia" sa priraduju jednotlive zasobniky.
    Pri tlaci sa pozrite, ci nahodou nemate zvoleny rozmer A3, potom si asi tlaciaren sama vyberie zasobnik s A3 a ignoruje nastavenie predvolby. Dajte si zobrazit nahlad tlacenej strany.

    Taktiez by ste mohli prehodit papiere medzi zasobnikmi a do 1. dat A4, do 2. dat A3. Samozrejme prekonfigurovat nastavenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od SimcaCZE Zobrazit příspěvek
    Je ale divne, ze to dela pouze s Outlookem, word a excel bez problemu tiskne do spravneho poradace.
    U mne zase takhle "blbne" Word a tiskárna Tektronix - absolutně ignoruje jakýkoli navolený jiný zásobník papíru a vždy sahá po manuálním podavači pro speciální papíry... Je to prostě M$ bug. Zvykl jsem si na to a buďto tisknu na jinou tiskárnu nebo mu při tisku na Tektronix prostě podstrčím obyčejný papír do manuálního podavače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Opravdu je to spravne vse nastavne, tisk je nastaven na A4, coz je v zasobniku 2. Bohuzel to spatne tiskne na A3 zasobnik (1. zasobnik)

    Jirka

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Vo vlastnostiach tlaciarne v zalozke "nastavenie zariadenia" sa priraduju jednotlive zasobniky.
    Pri tlaci sa pozrite, ci nahodou nemate zvoleny rozmer A3, potom si asi tlaciaren sama vyberie zasobnik s A3 a ignoruje nastavenie predvolby. Dajte si zobrazit nahlad tlacenej strany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    U mne zase takhle "blbne" Word a tiskárna Tektronix - absolutně ignoruje jakýkoli navolený jiný zásobník papíru a vždy sahá po manuálním podavači pro speciální papíry... Je to prostě M$ bug. Zvykl jsem si na to a buďto tisknu na jinou tiskárnu nebo mu při tisku na Tektronix prostě podstrčím obyčejný papír.
    Mne Canon IR1210 nechce tlacit najtensie ciary tabulky z Excelu. Ked tabulku vlozim do Wordu, tak tlaci aj najtensie ciary.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Ted se mi to podarilo. Vypada to, ze veskery problem je se nasel v polozce nahled, kde se da najit "skryte" vlastnosti tisku, nastavit to do spravneho poradace, ktery nastaveni tiskarny v ovladacich naprosto ignoruje. Budu to testovat, jestli si to nastaveni zachova, nebo ne.

    Jirka
    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    U mne zase takhle "blbne" Word a tiskárna Tektronix - absolutně ignoruje jakýkoli navolený jiný zásobník papíru a vždy sahá po manuálním podavači pro speciální papíry... Je to prostě M$ bug. Zvykl jsem si na to a buďto tisknu na jinou tiskárnu nebo mu při tisku na Tektronix prostě podstrčím obyčejný papír do manuálního podavače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Mne Canon IR1210 nechce tlacit najtensie ciary tabulky z Excelu. Ked tabulku vlozim do Wordu, tak tlaci aj najtensie ciary.
    No a když takovou tabulku já přenesu/naimportuji do Quark Xpressu, tak veškeré rastry na displeji vidím, ale pro změnu je ignoruje tiskový PostScript driver... To by se pak z toho jeden picl a raději tabulky jak osel naskenuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přenos složek z Outlook Expres do Outlook
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 17:05
  2. Tiskárny: nova tiskarna/tiskarna+kopirka, cb, A4, automaticky duplex
    Od optim v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 18:56
  3. Socket 754/939/940: pretaktovani A64 2800+
    Od b337 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-02-2007, 19:09
  4. Tiskárny: inkjet alebo ihlickova ?
    Od blbec v sekci Periferie
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 07:06