Téma: <SHW>Nervy mod01
Prvá najstaršia moja mapka (preto aj ten názov:D) prerobená na SHW mod
Mapka s SHW modom
Zrychlovače před zatáčkami a těsně před cílem skok a za ním "pole patníků". Nešlo by s tím něco udělat ? Zvláště s tím koncem. Musíš si najet docela přesně, aby jsi se trefil na střed a dojel tak do cíle.
[quote=kevin00;293600]Zrychlovače před zatáčkami a těsně před cílem skok a za ním "pole patníků". Nešlo by s tím něco udělat ? Zvláště s tím koncem. Musíš si najet docela přesně, aby jsi se trefil na střed a dojel tak do cíle.[/quote]
:D preto ten názov :D keď sa trošku zlepšíš tak ti tie zrychlovače nebudú tak vadiť:thumb
:D preto ten názov :D keď sa trošku zlepšíš tak ti tie zrychlovače nebudú tak vadiť:thumb
[quote=Kirk1;293611]:D preto ten názov :D keď sa trošku zlepšíš tak ti tie zrychlovače nebudú tak vadiť:thumb[/quote]
No přijde mi trochu nepraktické umístit zrychlovač a kousek za něj zatáčku. Co se týče patníků, přijde mi, že trať by měla být sjízdná vždy, nikoliv pouze při "vhodné konstelaci hvězd" ;)
No přijde mi trochu nepraktické umístit zrychlovač a kousek za něj zatáčku. Co se týče patníků, přijde mi, že trať by měla být sjízdná vždy, nikoliv pouze při "vhodné konstelaci hvězd" ;)