Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Jakou pamět.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    PC amd phenom 2 X3 720 BE
    GPU:zotac gts 250 ,1024mb
    MB:GA Ma770 UD-3,rev:2.
    Nevím jaký ram vybrat(2x1 GB)

    Co říkate na tyto :http://www.ocztechnology.com/product...m_dual_channel

    Využítí na hry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Fungovat budou, kolik stojí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Fungovat budou, kolik stojí?
    Kolem 900 Kč +-, já právě nevím zda vzít spíš pamět s CL4 než s CL5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    cl4 je lepší ak ti nezáleží na cene, musí to bejt OCZ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    musí to bejt OCZ?

    Nemusí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    A nechceš radši koupit 2x2GB? Nebo tam už 2GB máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    lepsia volba by bola 2x2GB

    otazka je kolko chces investovat do novych RAM
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od hawkeye9898 Zobrazit příspěvek
    lepsia volba by bola 2x2GB

    otazka je kolko chces investovat do novych RAM
    Tak vemu teda 2x2 GB, max do těch 1400 Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450820TW0ALJGW

    trosku si priplatíš ale stojí to zato
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Tak to by mě zajímalo za co to stojí? Jaká bude výhoda třeba oproti
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450820TW0ALH66
    který sou o stovku levnější?
    ono i nejlevnější zepeliny (zas o stovku míň) by udělali stejnou práci,
    i když pravda, ty by měli o jedno procento nižší výkon, a dokonce v
    určitejch aplikacích i, jaká hrůza skoro 2%, nééééééééééé.

    Naprosto nechápu, proč doporučovat člověku, kterej evidentně šetří každou korunu,
    zbytečně dražší komponenty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Jakou operační paměť do PC?
    Od Uhlak v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-04-2014, 00:18
  2. DDR2: Jakou pamet?
    Od Mates.Dv v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 19:33
  3. Jak poznam, jakou mam pamet?
    Od Bersha v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 09:42
  4. DDR2: Jakou zvolit paměť
    Od StOs v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2008, 11:33
  5. DDR2: Jakou paměť?
    Od bigosh v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 18:23