Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PC Mark 2005

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Ahoj všichni.
    Chtěl bych porovnat výsledky co jsem dosáhl na svém počítači. Nemám kde srovnávat. :-)
    Nikde jsem to tu jako téma neviděl. Mám, ale i jednu otázku, udělám kompletní PC Mark 2005 a mám výsledky CPU, RAM, grafiky, ale poslední dobou u výsledku HDD mám N/A a za boha nevím jak to proměnit do bodů. Co kde mám nastavený špatně a kde ?? Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    sice tu jeste nikdo neodpovidal, ale proc neoprasit stare vlakno

    me vysledky v PCMark05 = 6331

    (sestava: C2D E6600 + MB asus P5N-E sli nForce 650i + x1950pro + 2xSATA/300 + winXP sp2)
    Naposledy upraveno uživatelem Estez: 14-11-2007 v 19:17 Důvod: doplneni sestavy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    Momentálně řeším ten samí problém. Chtěl jsem zjistit výkonostní rozdíl HDD při zapnutém a vypnutém NCQ a jestli je tento rozdíl opravdu znatelný a má cenu to NCQ mít zapnuté. Jenže u všech testů HDD v programu PCMark05 se mi ve výsledku ukazuje 0,00 MB/s a celkové bodové ohodnocení N/A.

    Nemá s tím někdo zkušenosti a neví někdo čím by to mohlo být?
    Naposledy upraveno uživatelem LuSil: 31-05-2008 v 19:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    NCQ by malo sluzit nie vykonu, ale lepsiemu radeniu pohybu hlav. To by malo teoreticky pomoct pri vysokej zatazi disku, ktora je skor typicka pre serverove operacie. Pri praktickych testoch s NCQ sa ukazalo, ze niekde je to o chlp rychlejsie, ale castokrat o nieco pomalsie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    Jasne, takze mit zapnuty NCQ se asi moc nevyplati. Ale stejne by me zajimalo, proc to v tom PCMark05 nefunguje. Testovani CPU mi napr. funguje v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Mozno NCQ nebude na disku zapnute.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    To s tim nema nic spolecnyho. Vysledky musi bejt k dispozici pri zapnutem i vypnutem NCQ. Ten disk NCQ podporuje a at mam v BIOSu AHCI vypnuty nebo zapnuty, tak je to porad stejny. Zadny hodnoty se v PCMark05 proste neukazou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele [CZ]mike
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Chlapi nedela vam to vsechny casti testu! Proto nedostanete vysledek.. Nevim proc ale na 64bit systemech to proste vynechava test startup time. Coz je slozka HDD ckore. Takze asi tak. Update se asi nedockame takze hura na PC vantage
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefungující 3D mark
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2013, 19:30
  2. Microsoft sql server 2005 compact edition runtime
    Od hugostieglitz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-03-2011, 20:30
  3. 3D mark vantage
    Od p.a.l.i v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-07-2009, 11:24
  4. Nejde spustit 3D Mark
    Od Rakosnicek v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 00:06
  5. Instalace Windows MCE 2005 + CZ lokalizace
    Od Spectra Support v sekci FIC Spectra aneb co Vás zajímá
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 23:32