Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Rozlišení

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Zdravím. Poslední dobou se mi stává, že po zapnutí PC mám rozlišení ve winu stejné jako rozlišení ve kterém jsem hrál hru před vypnutím. Normálně mám ve winu 1280x800 a třeba rFactor (závodní simulátor) jezdím na 1280x1024. Zapnu PC, mám win na 1280x1024 a ikony všechny rozházené = pak se v tom neorientuju = práce jde pomaleji.
    Ovladače ke GK mám nejnovější. OS: Vista Premium 32bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    75

    Ono se to stava kdyz vypnes hru jinym nejakym jinym zpusobem nez bys mel.treba restart nebo kdyz ti hra spadne anebo je treba možne že přimo ta hra jede v nějakej vadnem enginu a tudiž to dělá takové potíže.Zkus jinou hru

    a jeste mě napadlo pokud jsi dostal k monitoru nejake CD tak z nej zkus nainstalit drivery. ja treba k memu LG dostal ikdyz nevim poradne k cemu ty drivery tam jsou tak jsem je nainstalil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Dělá to úplně u všech her CoD4, GTAIV, TMNF. Začalo to dělat po přeinstalování OS. Drivery k monitoru žádné nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,176

    Odinstaluj ovladače grafické karty, v nouzovém režimu odeber zbytky driverů pomocí Driver Sweeperu a nainstaluj ovladače aktuální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Odinstaluj ovladače grafické karty, v nouzovém režimu odeber zbytky driverů pomocí Driver Sweeperu a nainstaluj ovladače aktuální.
    Díky, pomohlo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Tak pár týdnů to vydrželo a včera jsem zapl PC a zase jiné rozlišení. Smazal jsem tedy ovladače, v nouzovém režimu vyčistil Driver Sweeperem a nainstaloval nejnovější 191.07. Teď příjdu ze školy a zase jiné rozlišené. Nvidia mě hodně přesvědčuje, abych s ní ukončil spolupráci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,176

    Nepoužíváš nějaké programy pro změnu vzhledu, grafickou úpravu, apod. ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nepoužíváš nějaké programy pro změnu vzhledu, grafickou úpravu, apod. ?
    Vůbec nic takového nepoužívám. Začalo to myslím dělat až po přechodu na ovladače nové řady 19X.XX. Problém s kompatibilitou by snad neměl být? Ta GK je rok stará.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Vrat tam starsi ovladace. Nejsi sam, kdo ma s novymi problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,176

    Citace Původně odesláno od Suprak Zobrazit příspěvek
    Vůbec nic takového nepoužívám. Začalo to myslím dělat až po přechodu na ovladače nové řady 19X.XX. Problém s kompatibilitou by snad neměl být? Ta GK je rok stará.
    Nové nemusí za každou cenu znamenat lepší. Zkus nainstalovat starší ovladače z řady 18x.xx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    Vrat tam starsi ovladace. Nejsi sam, kdo ma s novymi problemy.
    No a jsme v začarovaném kruhu. Když tam dám starší ovladače, tak mi zase více padají v simulátoru rFactor. Jezdím online a potřebuju závody dojíždět. viz. http://www.svethardware.cz/forum/sho...86018#poststop
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,176

    Jaké ovladače jsi nainstaloval ? Stabilitu graf. karty otestuj pomocí FurMarku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Jaké ovladače jsi nainstaloval ? Stabilitu graf. karty otestuj pomocí FurMarku.
    Teď mám ty 191.07. Zkoušel jsem všechny co šly z řady 18x.xx. Ale jak říkám, potřebuju aby mi nepadal rFactor (http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=38192) a když nainstaluju jakékoli 18x.xx. tak padají víc než 19x.xx. A u 19x.xx. zase zlobí to rozlišení. Furmark jsem nechal běžet 20 min, test stability při rozlišení 1280x1024 bez AA. Teplota 82°C. Nespadlo to, tak asi Ok? Nevím jestli jsem to tam zatrhl správně. To běží v nekonečném cyklu, nebo jsem měl počkat na nějaké vyhodnocení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkusil bych odinstalovat ovladac monitoru. Je to CRT nebo LCD? Mam pocit, ze novy 19x.xx trpi tim, ze na LCD si sami nastavi rozliseni do nativniho v logovaci obrazovce
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych odinstalovat ovladac monitoru. Je to CRT nebo LCD? Mam pocit, ze novy 19x.xx trpi tim, ze na LCD si sami nastavi rozliseni do nativniho v logovaci obrazovce
    Mám LCD, Asus VW193, 2 roky, ale ovladače k tomu snad ani žádné nebyly, teda nikdy jsem žádné neinstaloval. A do nativního rozlišení se to asi nenastavuje, nastaví se to podle toho jakou 3D aplikaci na jaké rozlišení jsem měl spuštěnou před vypnutím naposledy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HD rozlišení?
    Od Retiree v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 14:39
  2. LCD: Dotaz - rozlišení
    Od Keert v sekci Monitory
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 22:06
  3. Diablo 2 x rozlišení
    Od Monan v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-08-2008, 23:57
  4. CRT: Špatné rozlišení
    Od razraz v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 23:24
  5. Rozlišení
    Od Jerome82 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 15:39