hezký den, doporučili byste mi nějakou herní klávesku, převážně na gamesky, tudíž vhodnou odezvu, podsvícenou, tichou, české znaky je mi jasné že za 500 kč asi nebude, ale tím sem chtěl naznačit, že kdyby byla levnější nezlobil bych se :-)
Bohuzel bez podsviceni, ale to v teto cenove kategorii ma maloktera klavesnice ... jinak myslim, ze je vyborna [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Budu se dnes již opakovat - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Je to výborná klávesnice s atraktivním designem. Myslím, že stojí za tu investici, i když je krapet dražší.
[quote=kevin00;294163]Budu se dnes již opakovat - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Je to výborná klávesnice s atraktivním designem. Myslím, že stojí za tu investici, i když je krapet dražší.[/quote]
nebudu předstírat, že jsem to nečekal :-)´
tu diskuzi jsem četl, ale proto jsem napsal tu cenovou kategorii, sidewinder je klávesnice určitě dobrá, ale to je to, je o krapet dražší..
abych řekl pravdu, tak váhám, 1500 mi přijde za klávesnici opravdu už trochu moc, ale na druhou stranu kdo by ji nedoporučil..
nebudu předstírat, že jsem to nečekal :-)´
tu diskuzi jsem četl, ale proto jsem napsal tu cenovou kategorii, sidewinder je klávesnice určitě dobrá, ale to je to, je o krapet dražší..
abych řekl pravdu, tak váhám, 1500 mi přijde za klávesnici opravdu už trochu moc, ale na druhou stranu kdo by ji nedoporučil..
[quote=chucklorn;294165]abych řekl pravdu, tak váhám, 1500 mi přijde za klávesnici opravdu už trochu moc, ale na druhou stranu kdo by ji nedoporučil..[/quote]
Je to dost. Také se mi zdálo, že 1.500 Kč za klávesnici je zbytečný výdaj, ale rozhodně nelituji. Klávesnice je velmi kvalitně zpracována a píše se na ni velmi dobře. A to pominu všechny její funkce, které jsou na velmi dobré úrovni.
Je to dost. Také se mi zdálo, že 1.500 Kč za klávesnici je zbytečný výdaj, ale rozhodně nelituji. Klávesnice je velmi kvalitně zpracována a píše se na ni velmi dobře. A to pominu všechny její funkce, které jsou na velmi dobré úrovni.
[quote=kevin00;294167]Je to dost. Také se mi zdálo, že 1.500 Kč za klávesnici je zbytečný výdaj, ale rozhodně nelituji. Klávesnice je velmi kvalitně zpracována a píše se na ni velmi dobře. A to pominu všechny její funkce, které jsou na velmi dobré úrovni.[/quote]
bohužel nepíšu zrovna deseti prsty, myslíš, že je vhodná i pro takové zobáky ? a co zdvih kláves ? já jsem zvyklý na dost vysoký a zrovná klávesa kterou zamáčknu o 0.00001 mm mě neláká, jak na tebe působí ten zdvih ?
bohužel nepíšu zrovna deseti prsty, myslíš, že je vhodná i pro takové zobáky ? a co zdvih kláves ? já jsem zvyklý na dost vysoký a zrovná klávesa kterou zamáčknu o 0.00001 mm mě neláká, jak na tebe působí ten zdvih ?
tohle možná bude znít divně, ale vy opravdu umíte mířit do cenové kategorie 8-) já dám 500- 1000 a dostanu jednu moc drahou druhou až podezřele levnou (díkybohu za salamandra), nenašel by se nějaký pěkný střed který by kvalitou odpovídal ceně ?
[quote=chucklorn;294171]bohužel nepíšu zrovna deseti prsty, myslíš, že je vhodná i pro takové zobáky ? a co zdvih kláves ? já jsem zvyklý na dost vysoký a zrovná klávesa kterou zamáčknu o 0.00001 mm mě neláká, jak na tebe působí ten zdvih ?[/quote]
Klávesy jsou nízkozdvižné. Rozhodně nejsou vysoké jako na starých klávesnicích. Také nepíší všemi deseti a píše se na ni velmi příjemně. Tudíž si myslím, že je vhodná i pro "zobáky" :D Klávesy jdou lehce stisknout, bez jakéhokoliv vrzání či jiného hluku. Také si cením klasického rozložení kláves (hlavně klávesy nad šipkami).
Klávesy jsou nízkozdvižné. Rozhodně nejsou vysoké jako na starých klávesnicích. Také nepíší všemi deseti a píše se na ni velmi příjemně. Tudíž si myslím, že je vhodná i pro "zobáky" :D Klávesy jdou lehce stisknout, bez jakéhokoliv vrzání či jiného hluku. Také si cením klasického rozložení kláves (hlavně klávesy nad šipkami).
[quote=kevin00;294190]Klávesy jsou nízkozdvižné. Rozhodně nejsou vysoké jako na starých klávesnicích. Také nepíší všemi deseti a píše se na ni velmi příjemně. Tudíž si myslím, že je vhodná i pro "zobáky" :D Klávesy jdou lehce stisknout, bez jakéhokoliv vrzání či jiného hluku. Také si cením klasického rozložení kláves (hlavně klávesy nad šipkami).[/quote]
jsi mě s tím zdvihem kláves nepochopil, já jsem zvyklý na takový ten vyšší zdvih, proto mám obavy, jestli se mi na nízkozdvižné klávesy bude psát dobře..
jsi mě s tím zdvihem kláves nepochopil, já jsem zvyklý na takový ten vyšší zdvih, proto mám obavy, jestli se mi na nízkozdvižné klávesy bude psát dobře..
Já za podstatné u herní klávesnice považuju kolik kláves pobere současně zmáčklých, hlavně určité kombinace jako mezerník + šipky, bohužel tohle nikdo moc neuvádí. Např. o OCZ Alchemy jsem taky uvažoval - do doby než jsem se dočetl že i ji už 3 klávesy můžou zablokovat. Nakonec jsem rezignoval a místo herní klávesnice si přemapoval v Trackmanii ovládání.
[quote=elpsycho;294195] o OCZ Alchemy jsem taky uvažoval - do doby než jsem se dočetl že i ji už 3 klávesy můžou zablokovat.[/quote]
Tak to vazne celkem sux :(
V tom pripade bych asi take doporucil spise priplatit za tu Sidewinderku, nebo neco od Razeru, ale ty take nepatri k nejlevnejsim :(
Tak to vazne celkem sux :(
V tom pripade bych asi take doporucil spise priplatit za tu Sidewinderku, nebo neco od Razeru, ale ty take nepatri k nejlevnejsim :(
[quote=chucklorn;294194]jsi mě s tím zdvihem kláves nepochopil, já jsem zvyklý na takový ten vyšší zdvih, proto mám obavy, jestli se mi na nízkozdvižné klávesy bude psát dobře..[/quote]
Pochopil jsem Tě, proto jsem psal, že jsou klávesy nízkozdvižné. Jde pouze o zvyk a myslím si, že si člověk zvykne celkem rychle.
Pochopil jsem Tě, proto jsem psal, že jsou klávesy nízkozdvižné. Jde pouze o zvyk a myslím si, že si člověk zvykne celkem rychle.
Nízký zdvih se konkrétně u her imho celkem hodí, u jedné flashovky měřící postřeh mi to udělalo v průměru asi 20ms dolů z reakční doby a jezdí se mi s tím taky líp :)
Mno co třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
V kvalitě takovejch věcí se nevyznám :-)
Pak záleží jaký gamesky chceš hrát ne? :-) Jestli klávesnice + myš tak třeba koupit k tomu i myš? :notsure
Pak záleží jaký gamesky chceš hrát ne? :-) Jestli klávesnice + myš tak třeba koupit k tomu i myš? :notsure
Ja mam 2 tyzdne RAZER LYCOSA Mirror Keyboard, pogumované klávesy, podsvícená, USB 2.0, černá (black), ale ta je za viac ako 1000 Kc.
Ma vypinatelne podsvietenie,vraj nizkozdvizna - ale skor stredne,ma makra,profily,zatial je ok.
Ma vypinatelne podsvietenie,vraj nizkozdvizna - ale skor stredne,ma makra,profily,zatial je ok.
[quote=Hellow;294318]Mno co třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pak záleží jaký gamesky chceš hrát ne? :-) Jestli klávesnice + myš tak třeba koupit k tomu i myš? :notsure[/quote]
gamesky bych hrál akční, střílečky, ale myšku ted neřešme, bude to lachesis nebo takovyho saiteka [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pak záleží jaký gamesky chceš hrát ne? :-) Jestli klávesnice + myš tak třeba koupit k tomu i myš? :notsure[/quote]
gamesky bych hrál akční, střílečky, ale myšku ted neřešme, bude to lachesis nebo takovyho saiteka [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]