Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 52

Téma: Notebook na práci, photoshop

  1. #16
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Rozhodně na škodu mít AMD není. Možná má o něco menší výkon než Intel, ale při běžné práci je to nepostřehnutelný rozdíl. Jediné co je nevýhoda od Intelu, že více topí. Ale i tak se dá uchaldit potichu a s teplotou max cca 50°C což ještě celkem ujde. Jinak ten ProBook 4515 sice kvalitou zpracování nebude špatné, ale možná nastane problém, který má většina ProBooku a to bude velký hluk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Velký hluk? Je opravdu, tak hlasitý? Neumím si moc představit jak je ntb hlučný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Osobní zkušenost nemam. Beru to dle různých diskuzí kolem ProBook. Hlučný bude v tom, že ventilátoru se nebude chtít se moc vypínat a tak bude stále točit a (údajně) dost často na vysokých otáčkách. Záleží na tom jakou máte prioritu pro hluk Notebooku. I když je potřeba podotknout, že aby byl notebook tichý je potřeba čas za čas vyčistit ventilátor od prachu. Tím dosáhneme nižších teplot a tím pádem i hluku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    Vzal bych v úvahu,že notebook se nebude moc přenášet,ani neni potřeba dlouhá výdrž baterie,a porozhlédl se po větším displeji. 15" na photoshop je prostě málo.

    pro inspiraci http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67919
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Taky jsem se po něm díval, jenže už je moc drahý a nemá OS.
    Pro photoshop bude ntb používán, ale také na kancelářskou práci. Do práce jezdí rodiče autem, takže velikost ani váha není problém. Takže když budete mít ještě nějaký tip (s OS), tak prosím napište.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Tak jsem asi rozhodnut.
    Vezmu asi HP Compaq 615- http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40081000000QE2
    Co myslíte? Četl jsem různé zkušenosti a zdá se celkem ok. Chci se zeptat jestli se dá "upgradovat" na Win7, když jsou na něm Win Vista Home Basic.

    Ještě se chci zeptat jaký je rozdíl ve velikosti displeje 15.4 a 15.6?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Citace Původně odesláno od cenelu Zobrazit příspěvek
    ...Vezmu asi HP Compaq 615- http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40081000000QE2
    Co myslíte? Četl jsem různé zkušenosti a zdá se celkem ok. Chci se zeptat jestli se dá "upgradovat" na Win7, když jsou na něm Win Vista Home Basic.

    Ještě se chci zeptat jaký je rozdíl ve velikosti displeje 15.4 a 15.6?
    http://h41112.www4.hp.com/promo/win7...ligmodels.html V seznamu figuruje, takže asi ano.

    rozdíl je v tom, že první je formátu 16:10 zatímco druhý je 16:9.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Citace Původně odesláno od xmarek Zobrazit příspěvek
    http://h41112.www4.hp.com/promo/win7...ligmodels.html V seznamu figuruje, takže asi ano.

    rozdíl je v tom, že první je formátu 16:10 zatímco druhý je 16:9.
    To ano, ale má Vistu Basic, údajně lze upradovat jen s Vistou Premium.
    To ale není moc rozdíl ne? 16:10 a 16:9. Poznám to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Rozdíl je v tom, že získáš více prostoru na šířku a méně na výšku.
    Je to patrné už jen z rozlišení : 15,4 - 1280x800 vs 15,6 - 1380x768.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    ještě jeden tip http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40081254000S9T
    Vista home premium,4GB to se vždycky hodí,větší disk, lepší grafika.
    Je otázkou jestli se ti to vyplatí za +- 3k navíc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Já bych bral ASUS K50AB a k tomu bych vzal os celkem by to mohlo vyjít na (cca 13-14 kč :-)
    Výkon je dost dobrý :-) Já sice na kompu většinou lezu po netu nebo hraju hry ale zvládá i novější hry takže PS by nebyl problém :-) Váha je dobrá hlučnost ani moc ne :-)
    p.s měl jsem ho doma na ozkoušení a můžu doporučit :-) pak už jen to HPčko :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Citace Původně odesláno od ex_ Zobrazit příspěvek
    ještě jeden tip http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40081254000S9T
    Vista home premium,4GB to se vždycky hodí,větší disk, lepší grafika.
    Je otázkou jestli se ti to vyplatí za +- 3k navíc
    Myslím, že pro rodiče už je to zbytečné. To tak spíše pro mě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Citace Původně odesláno od Hellow Zobrazit příspěvek
    Já bych bral ASUS K50AB a k tomu bych vzal os celkem by to mohlo vyjít na (cca 13-14 kč :-)
    Výkon je dost dobrý :-) Já sice na kompu většinou lezu po netu nebo hraju hry ale zvládá i novější hry takže PS by nebyl problém :-) Váha je dobrá hlučnost ani moc ne :-)
    p.s měl jsem ho doma na ozkoušení a můžu doporučit :-) pak už jen to HPčko :-D
    Ano teď se rozhoduji mezi Asus K50AB a HP Compaq 615. Na Asus slyším špatné, ale i dobré zprávy, tak nevím. HP mi zatím doporučili ostatní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Ten asus má dle mého pro tvé rodiče tu druhou grafiku. HD3200 zvládne photoshop naprosto v pohodě. Asus bych bral pro případ občasného hraní her apod. na obyčejnou práci je to IMHO zbytečné prodražení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Právě na to mám úplně stejný názor. Navíc si myslím, že když koupím HP, tak snad bude i kvalitnější.
    Jinak tenhle Asus http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40081000000S2E , který kdybych kupoval tak bych ho koupil, je dražší zhruba o 2500 Kč, větší disk a lepší grafiku než HP, ale zase je asi zbytečný pro rodiče.

    Jen co pořád u toho HP nevím, je rozšířenost na Windows 7.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Notebook do skoly + media... filmy + photoshop
    Od -SuxeS- v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 12:45
  2. Vybírám notebook pro kancelářskou práci na cestách
    Od DeSur v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 17:15
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 00:30
  4. Notebook na kanc. práci - do 13tis. Kč
    Od mmarvv v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 11:11