Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Napajeci zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Zdravim
    potreboval bych poradit. Uvazuju o koupi tohoto zdroje http://www.okcomputers.cz/seasonic-ss-400et-t3/d-82406/

    Parametry:
    Základní deska: ATX 20/24pin + 4pin - 1x,
    FDD - 1x, molex -4x, S-ATA - 3x, 6pin PCIE

    +3,3V / 20A
    +5V / 20A
    +12V1 / 17A (360 W max. celkově)
    +12V2 / 17A (360 W max. celkově)
    -12V / 0,8A
    +5VSB / 2,5A

    Potreboval bych vedet jestli bude dostacujici pro tuto sestavu:

    MB Asus P5QE P45
    DDR2 4x1GB 1066MHz
    HDD 750 GB Samsung Spinpoint
    Procik E8200
    GK Radeon 4890 1GB

    Predem diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    je to sice seancocnic, ale osobně bych tam dal raději 500W. Pokud heldíš na cenu okolo litru tak http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=82874 nebo http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=69486
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ten 500 W bude určitě vhodnější, už jen proto že má 2 x 6pin pro PCI-e (nepotřebuješ redukci). Tu sestavu už máš doma nebo ji skládáš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    přesně tak, 400W by bylo zřejmě docela málo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Sestavu mam jiz doma...akorat tam mam zdroj 500W nejakej levnej sunt z chassis proto chci kvalitni...a dekuji za odkazy a rady....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No navíc nic proti, ale já ty levné season, ale i fortrony nějak nemusím, nejsou zrovna nejtišší. Nechceš si raději tisíc připlatit a koupit něco lepšího, když už chceš investovat do zdroje. Za 2t už koupíš slušný zdroj.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000QRP - sice 430 ale utáhne ti to s přehledem ( šlape už 3 roky.)
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000DQA - nebo tehle slušný corsrait( hlavně neber nikdy vx550, ten řev co vydává .... ble)
    Naposledy upraveno uživatelem dzandra: 22-09-2009 v 14:55 Důvod: Omluva
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    No navíc nic proti, ale já ty levné season, ale i fortrony nějak nemusím, nejsou zrovna nejtišší. Nechceš si raději tisíc připlatit a koupit něco lepšího, když už chceš investovat do zdroje. Za 2t už koupíš slušný zdroj.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000QRP - sice 430 ale utáhne ti to s přehledem ( šlape už 3 roky.)
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000DQA - nebo tehle slušný corsrait( hlavně neber nikdy vx550, ten řev co vydává .... ble)
    Diky...bohuzel nemam tolik financnich prostredku ...Samozrejme kdyby byly finance tak i sestava vypada jinak
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Chlazení grafik: Musím u GK chladil napájecí obvody ??
    Od KarelCZ v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 07:19
  2. Poškodil vám někdy napájecí zdroj vaše PC?
    Od boboco v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 08:33
  3. PCIE napájecí konektor
    Od Resurrection v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-11-2007, 21:27