Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: DVD Fab nefunguje

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prosim poradte mi,mam DVD Fab 6.0.7.0 a potreboval som napalit film,no po otvoreni programu som zadal co potrebujem,film nacitalo,v lavo dole v okienku film pekne ukazalo no ked som zadal Start tak mi stale ukazuje to chybove hlasenie,ktore je v prilohe,stale to vydavy chybovy zvuk.Skusal som to na viacerych filmoch a je to to iste.Nainstaloval som tiez nanovo Microsoft Visual++,to tiez nepomohlo.Poradte mi prosim,kede moze byt ta chyba.Dakujem.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DVD Fab.JPG 
Zobrazení: 168 
Velikost: 188.7 KB 
ID: 12958  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Odkial si to stahoval? Z dvdfab.com alebo dvdfab.net?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Stiahol som to z com - http://www.dvdfab.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Tak skus tu verziu z .net, najprv ale odinstaluj tu verziu z .com. Obe verzie nie su totozne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Tak idem na to !!! Ty,ale uz teda fakt neviem odkial som to stiahol,preve kukam,ze stranky su vlastne totozne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od lacream3 Zobrazit příspěvek
    Tak idem na to !!! Ty,ale uz teda fakt neviem odkial som to stiahol,preve kukam,ze stranky su vlastne totozne
    Su totozne, ale pod nazvom suboru mas "css version" a "non-css version".
    Mrkni sa aj sem http://forum.dvdfab.com/showthread.p...hlight=version
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Uz to mam,DvdFab Mi ide pekne,ta verzia non css ,ale ked som tam nahodil ten C...k tak to uz neslo.Idem este s tym nieco spravit,ospravedlnujem sa,chyba bola na mojej strane.Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prosim vas,mam este jednu otazku,ohladom sw DvdFab a to je,ze aky kod regionu si mam stale na zaciatku otvorenia sw vybrat.Je to kod regionu v ktorom sa nachadzame mi ,ako SK,alebo to je kod regionu DVD ktory je na nom oznaceny.Dakujem.Priklad"idem zalohovat Film od S.Segala a ten ma oznacenie ,kod regionu 2.Takze taky kod mam aj ja vyznacit v programe DvdFab vo vybere ? Dakujem.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DVDFab.JPG 
Zobrazení: 168 
Velikost: 230.2 KB 
ID: 12962  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Mam uplne stejnej problem .. zkusim hned jak prijdu domu .. dik editore..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Zrejme sa mi posmievas,no co uz,bude to skusat sam ,chcel som len radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od lacream3 Zobrazit příspěvek
    Zrejme sa mi posmievas,no co uz,bude to skusat sam ,chcel som len radu
    To je na me? Proc bych se ti posmival ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    tak sa mi to zdalo,ak nie,tak prepac,ospravedlnujem sa,ja len cakam na nejaku normalnu odpoved ...hm
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Ja reagoval na to s tema ruznyma verzema dvd fabu to by me nenapadlo co se tyce regionu no predpokladam ze bys tam mel vzdy nastavit 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Tiez myslim, ze by tam malo byt 2, asi aby si to mohol prehravat v prehravacoch u nas.

    Neviem, ci by to skonvertovalo z jedneho regionu do druheho.
    Priklad: mas DVD s regionom 1 (USA) a nejde ti prehrat v nasom prehravaci. Tak ho nastavis na 2 (nas region). Niektore prehravace dodrzuju regiony, aby sa na nich nedali prehravat DVD z ineho regionu. Je to kvoli casovej postupnosti predaja filmov. Kym v USA je uz film napriklad na DVD, tak u nas je este len v kinach. Je to taka politika filmovych studii. (ak sa mylim, tak ma niekto opravte)
    Chcelo by to vyskusat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Ten DVDFab-krám sice nepoužívám a netuším, na co mu je Region, ale nastavit by jsi tam měl to, co odpovídá RPC2 nastavení DVDmechanik ve stroji, tj. v Evropě Region 2, pokud na nich nemáš Region Free firmware, tehdy je to jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: MSI GTX 280 nefunguje
    Od Cpt._Redeemer v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2014, 07:11
  2. Windows 7: S.M.A.R.T. nefunguje
    Od Sommer v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-07-2012, 15:44
  3. pc nefunguje
    Od zita132 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 18:04
  4. Nefunguje PC.
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 19:52
  5. nefunguje DVI
    Od john258 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 08:20