Jaký netbook ?!
Dobrý den chci si koupit netbook do školy tak do 12tis. max. , ovšem neznám nikoho kdy by netbook měj tak nevím co vše zvládne a nezvládne.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zatím jsem uvažoval jen o tomto nb, ovšem má pouze 1,3GHz a GMA500
+ doukoupím 2GB ram - 10" display se mi huře čte bohužel
Na netbooku bych chtěl normálně pracovat (Office), možná nějakou starší hru,pouštět filmy v (HD 720p)ale není nutností(divx stačí) a hlavně brouzdat po netu. Hlavní je výdrž baterky display a mobilita.
Na youtube je hodně videií ovšem na některých netbookách se seká i prohlížení netu když máte otevřené alespoň 3 záložky v prohlížeči.
Koupit teď netbook nebo počkat co přinese nvidia ION ?
Od netbooku nečekám zázraky ale mohli by ste mi napsat jak co stíhá a co de a nejde?
Děkuji
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zatím jsem uvažoval jen o tomto nb, ovšem má pouze 1,3GHz a GMA500
+ doukoupím 2GB ram - 10" display se mi huře čte bohužel
Na netbooku bych chtěl normálně pracovat (Office), možná nějakou starší hru,pouštět filmy v (HD 720p)ale není nutností(divx stačí) a hlavně brouzdat po netu. Hlavní je výdrž baterky display a mobilita.
Na youtube je hodně videií ovšem na některých netbookách se seká i prohlížení netu když máte otevřené alespoň 3 záložky v prohlížeči.
Koupit teď netbook nebo počkat co přinese nvidia ION ?
Od netbooku nečekám zázraky ale mohli by ste mi napsat jak co stíhá a co de a nejde?
Děkuji
No, byt tebou, tak pockam na ION, za to nic nedas. Navic pro strih videa bys mohl pouzit program podporujici CUDA (treba Premiere). Kazdopadne na strihani videa to neni, Office v pohode, na IONu starsi hry taky (viz video a CoD 4)
Njn jenže první netbook má bejt lenovo, který maj servis až v polsku ... sice maj pěkný notesy ale ibm to není
no koukal sem na to video a možná bude lepší počkat si ten měsíc (snad jen měsíc), na ion , ovšem doufám, že nebude mít větší spotřebu ,když tam bude místo gma950 nvidia8400, když se bude při provozu na 6 článkovou baterii pohybovat něco málo přes 5,5 hodiny bude to super
A co [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]?
Případně něco jako [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale je to ACER, bohužel.
Případně něco jako [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale je to ACER, bohužel.
Via Nano bych asi nebral už jen kvůli tomu že se dává s grafikou Chrome9 HC3, která je dost slabá alespoň co sem koukal na netu a ten acer je zajímavá volba
1. Pockal bych na ION
2. VIA ma sice slabsi grafiku, ale o to dele vydrzi na baterkach (mozna jsem malo narocnej, ale me staci, kdyz to prehraje dvd, video, sem tam nejaky ten quake po netu)
Sam vlastnim 7" UMPC s predeslou generaci VIA (gk UniChrome Pro II) a s klidem muzu rict, ze je to mnohem, mnohem lepsi strojecek nez Atom ;)
2. VIA ma sice slabsi grafiku, ale o to dele vydrzi na baterkach (mozna jsem malo narocnej, ale me staci, kdyz to prehraje dvd, video, sem tam nejaky ten quake po netu)
Sam vlastnim 7" UMPC s predeslou generaci VIA (gk UniChrome Pro II) a s klidem muzu rict, ze je to mnohem, mnohem lepsi strojecek nez Atom ;)