Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Jaky ram koupit?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    77

    Zdravim mam takove mensi dilema potrebuju koupit ram ted mam v pc 2x 1 gb adata extreme edition 800mhz
    a chci se zeptat co by bylo vyhodnejsi koupit bud znovu to sam,alebo 2x2gb tej istej znacky a zapojit to z tema 2x1gb vim ze tim bych prisel o dual chanel ale zas mit 6 gb oproti 4 by to mozna spravilo.A operacny system je win 7 ultimate 64 bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    IMHO 4 GB RAM Ti v pohodě postačí. Osobně bych zakoupil pack 2x2 GB RAM a pack 2x1 GB RAM bych vyjmul.
    Jaký je zbytek sestavy ? Máš nějaké OC ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    77

    Sorry ale nevim co je to OC a zbytek zestavy se sklada z core2quad 6600,nvidia 7600gt extreme,samsung f1 320gb,gigabyte EP35-DS3,enermax pro 425w,mechanika samsung.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Citace Původně odesláno od martion Zobrazit příspěvek
    Sorry ale nevim co je to OC a zbytek zestavy se sklada z core2quad 6600,nvidia 7600gt extreme,samsung f1 320gb,gigabyte EP35-DS3,enermax pro 425w,mechanika samsung.
    OC = Overlock = přetaktování

    Takže zřejmě žádné nemám Doporučil bych Ti MUSHKIN X2 Gold Series CL4

    [OT]Nyní mě sežerou, SHW kobylky [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Btw. pokud vím tak i když bys tam ponechal všechny (2x2GB a 2x1GB) tak bys o Dual Channel přijít neměl, pokud to bude správně ve slotech (já mám stejnou kombinaci 6 GB a dual mi běží).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    77

    Tak to sem nevedel ze dual chanel zustane ale jak to tak je je to jen dobre ale to bych si musel koupit tu samou znacku ram ci by mohla byt aj vyse zminovana?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Ono by to mělo fungovat s jakýmikoliv moduly, ale nikdo Ti to na 100 % nezaručí. Záruka by měla být, pokud modly RAM budou stejné.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.JPG 
Zobrazení: 136 
Velikost: 95.8 KB 
ID: 12986  
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 26-09-2009 v 14:19
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Pokud má 64bit OS byla by škoda se těch 2*1GB zbavovat, pokud mu nejde o těch pár stovek, co za ně dostane.
    Nechal bych tam 2*2 + 2*1GB v dualu a pokud by to zlobilo, může je "vyhodit" vždycky. (banky 1+3 a 2+4)
    Ty Mušky budou myslím gut job.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    uz nekolikrat zde nekdo rikal ze je vzdy snazsi udrzet stabilni 2 moduly nez 4,cim min tim lip,modulu, ne ram!i z hlediska tepelnyho vyzarovani a nasledneho ohrivani vzduchu v case i ostatnich komponentu

    a ty MUSHKINY se hrejou fakt malo,sam je pouzivam,narozdil od A DATA, a za ty prachy? co je lepsiho?, a delaj je ve 4 verzich designu, CERNY,CERNY a zlaceny konektory, BILY, a HNEDY
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    77

    Tak sem se rozhod pro ti MUSHKIN X2 Gold Series CL4 a skusim to zapojit aj z tymi adata jak to nepude tak je nekde doufam prodam aspon za tri kilaDik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    uz nekolikrat zde nekdo rikal ze je vzdy snazsi udrzet stabilni 2 moduly nez 4,cim min tim lip,modulu, ne ram!i z hlediska tepelnyho vyzarovani a nasledneho ohrivani vzduchu v case i ostatnich komponentu
    Tohle platí hlavně pro OC. Měl jsem ve druhým PC 4*1GB A-Data 800MHz EE CL4 a byly v pohodě, ani moc netopily. Když to člověk moc netočí, tak není problém.
    A to, že má pam. řadič víc práce poznáš jen v testu, kde to dělá rozdíl jednotek procent, což je nula nula nic. A 6GB RAM se hodí, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Tohle platí hlavně pro OC. Měl jsem ve druhým PC 4*1GB A-Data 800MHz EE CL4 a byly v pohodě, ani moc netopily. Když to člověk moc netočí, tak není problém.
    A to, že má pam. řadič víc práce poznáš jen v testu, kde to dělá rozdíl jednotek procent, což je nula nula nic. A 6GB RAM se hodí, ne?
    ale mel jste 4 stejny moduly ne?

    urcite pravda,IMHO ja bych se spokojil s 4GB nez davat k tem MUSHKINUM 2x2GB jeste A Data,nevim,ja si myslim ze svuj k svemu, kdyz 4 moduly tak stejny,tezko rict,proste se mi to nejak prici,samozrejme to fungovat bude,o tom zadna, ale na auto si taky muzu koupit kazdou svicku jinou a pojede, ale 4 stejny jsou 4 stejny, muj nazor
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Osobně bych také ke kitu 2x2 GB již nedával kit 2x1 GB RAM. 4 GB RAM pro běžnou práci naprosto dostačuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Pokud 6GB RAM nevyužije, tak o tom žádná. Jen 2*2GB do PC a ten původní kit 2*1 prodat.
    Ale i tak by to v pohodě jelo, ať se vám to příčí sebevíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Pokud 6GB RAM nevyužije, tak o tom žádná. Jen 2*2GB do PC a ten původní kit 2*1 prodat.
    Ale i tak by to v pohodě jelo, ať se vám to příčí sebevíc.
    naprosto souhlasim, taky jsem psal, ze to bude fungovat,jen bych proste A Data a MUSHKINY nekombinoval,jinak mate naprostou pravdu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaky koupit SSD?
    Od Georginek v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 15-11-2011, 20:50
  2. Jaký mobil koupit?
    Od kohojo v sekci Volná témata
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2011, 23:44
  3. 3,5" HDD SATA: Jaky HDD koupit ?
    Od Liqid v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 07:21
  4. Jaký NB koupit?
    Od genius1000 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 14:50
  5. 2,5" HDD: Jaky HDD 2,5 koupit?
    Od tuananhcz v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-11-2008, 22:23