Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Používáte internet v mobilu?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • Ano, docela pravidelně
    • Ano, pokud nemám jinou možnost
    • Ne, ale někdy bych to uvítal(a)
    • Ne, nikdy jsem nepoužil(a)
    • Ne, to taky jde?


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 05-10-2009 v 00:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Osobně nevim jakou možnost vybrat Používal jsem internet v mobilu, když byla u Vodafone akce na 6 měsíců, ale určitě bych se bez toho obešel. Jedině jako nouzovka, ale na to se tarif na internet nevyplatí a když pak jdu jen na něco se podívat, kdybych něco potřeboval, tak pak kdo má sledovat ty účty za to i když jsem byl třeba jen na jedné stránce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Ano, pokud nemám jinou možnost . Pokud se do toho zapocitava O2 Active, ktery je zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    98

    Odpověděl jsem docela pravidelně, neboť často něco hledám když jsem v terénu, velmi často i e-maily. Mobil můžu nosit v kapse, PC nikoliv. Stojí to něco navíc, ale už jsem si na to zvykl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ne. S mobilem z roku 2000 ani jinou možnost nemám .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Myslím si, že v mém případě má tato otázka dvě polohy.
    1. Pokud se jedná o službu firmy Vodafone, tak tu jsem půl roku zdrarma používal. Pokud se to tak dá nazvat. Po konzultaci s kolegou, který si shodou okolností podobnou službu u Vodafonu platil, jsem dospěl k závěru, že to za ty prachy opravdu nestojí. Vyjímkou jsou asi jedinci co nemají jiné možnosti jak využívat službu internetu.
    2. Jelikož mám na svým PDA (můžeme-li to nazvat mobil) wi-fi, tak internet v mobilu občas (nebo spíš vyjímečně) používám. V podstatě se jedná o aktualizaci dat do gps a počasí.

    Takže abych to shrnul. Nějak o to minidivadlo nestojím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Pokud se započítává O2 Active, tak ano - přímo se jedná o využití IDOSu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ano, pokud nemam jinou moznost. Zaplat pan buh, ze ma ten muj cajk wifi a muzu s nim ovladat velky pc pres net
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    Jen když je v okolí Wi-Fi, jinak je to drahý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Používám momentálně promoakci od O2 na internet v mobilu na 3 měsíce zdarma a spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Tato služba je na mne trošku dražší... Používal jsem kartu do NTB, to ještě šlo, ale ty displeje telefonnů jsou nějaké malé
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Ano, docela pravidelně.
    Mám už několik let datový tarif, který na PDA každodeně používám. Za ty roky jsem si na to navyknul, takže teď si situace bez nabité baterky/signálu jen těžko dokážu představit.
    Jinak doma už je konečně dovedená pevná linka a ADSL, takže ho routuju po celém baráku přes wifi - tam jsou pak s PDA jiné rychlosti než přes GPRS/3G...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    bst bst je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    38

    Často jsem používal O2active, nyní jen vyjímečně přes wifi pokud jsem ve škole nebo v některé hospodě..Přes GPRS jsem se poučil, důvodem byl špatně nastavený nový telefon, java se mi místo wifi připojila přes gprs a za pár minutek jsem měl bloklou simku a byl jsem 700 v mínusu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Ani jedna z odpovědí mi nevyhovuje. Už jsem to zkoušel, ale ne na mém mobilu. Kámoš si to od T-Mobilu aktivoval na týden, tak to jsem vyzkoušel. Mám starší Nokii 6103, to by mělo jít ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. synchro mobilu s pc
    Od SkyVessel v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-03-2014, 16:27
  2. Výber mobilu
    Od zeleny_mungo v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2013, 19:19
  3. Webové prohlížeče: Proč ne/používáte Internet Explorer?
    Od astec v sekci Internet
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-03-2010, 23:27
  4. navigacia do mobilu
    Od 1mima10 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 00:26
  5. konektor k mobilu
    Od sapin II v sekci Audio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2009, 00:54