Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: dvd nelze přehrát

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Ahoj.Tak tohle mi začlo psát pc před nějakou dobou.(bohužel nevím před jakou) Zkoušel jsem přeinstalovat kodeky,přehrávače,grafickou kartu a pořád nic. Všechny přehrávače které mám (Wmp,kmp,Nero),nebo jsem zkoušel i jiné nepřehrávají dvd.Ostatní formáty hrajou normálně.

    Zkoušel sem tu hledat,ale nic kokrétního jsem nenašel,Ještě se tu moc neorientuju. Kdyby jste měl s tímhle problémem někdo zkušenost,tak dejte prosím vědět.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    ve kterém přehrávači jsi to zkoušel? O jaké DVD jde? Zkus použít VLC Player, nebo MPlayer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    ja mam nejlepsi skusenosti s BSplayer a Pover dvd.jake pouzivas kodeky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Díky za rychlé reakce.
    Zkoušel jsem Bs i Power dvd a i jiné. Myslím že v tom to není. Kodeky mi zkoušeli naistalovat na dálku a přes všechny snahy nacpat tam všechno možný se dvd formát nechce rozjet. Mám takový pocit,že to přestalo chodit po vyčištění nějakým "klínerem"
    No a ještě by to mohlo mít souvislost s jakýmsi "H-key"? Při staru pc píše,že nelze (teď nevím přesně) "inicializovat"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Proto použij to co jsem psal VLC Player nebo MPlayer. Tyhle nepoužívají kodeky ze systému ale mají vlastní. Čili i když máš rozdrbané systémové kodeky, tak by to měly umět přehrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Kasicka Zobrazit příspěvek
    No a ještě by to mohlo mít souvislost s jakýmsi "H-key"? Při staru pc píše,že nelze (teď nevím přesně) "inicializovat"?
    Skus tu hlasku zapisat/odfotit, aby sme vedeli nieco blizsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Hláška se stratila nejspíš při opravě Combofixem,ale mám novej poznatek.Kliknu-li na jednotlivej soubor s koncovkou "vob" přehrávání se spustí (v kmp),ale po čase se začne kousat. Ještě vyfotím hlášku při chybě.
    Naposledy upraveno uživatelem Kasicka: 29-09-2009 v 23:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Nejdřív zkus ten VLC media player. Pokud poběží, je problém jasně v kodeku, pokud nepoběží, tak bude problém jinde (např. v grafice).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Tak tady foto z KMP. Vlc ještě teda vyzkouším
    Naposledy upraveno uživatelem Kasicka: 29-09-2009 v 23:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    hmmm, na tom foto nejde nic přečíst. Pokud to je opravdu foto, tak radši udělej scrennshot
    (stistknout printscreen a v nějakym grafickym editoru dát vložit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Podívej se do prohlížeče událostí. V systémových nebo aplikačních by mohla být informace o chybě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Tak VLC přehrává bez problémů
    Naposledy upraveno uživatelem Kasicka: 30-09-2009 v 02:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Čili problém je v systémových codecích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Aha. Teď teda musím nějak zjistit,jaký kodeky mám,vyhodit je a znovu stáhnou a nainstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Kasicka Zobrazit příspěvek
    Aha. Teď teda musím nějak zjistit,jaký kodeky mám,vyhodit je a znovu stáhnou a nainstalovat?
    Jak je vyčistit ti bohužel přesně neporadím.
    Nejlépe všechny co máš, odinstalovat, pak použít nějaký registry cleaner.
    Teprve pak nainstalovat jeden codec pack, třeba tady odtud http://www.svethardware.cz/forum/dow...p?do=cat&id=34
    A pokud by měl volbu opravit nastavení, tak ji zaškrtnout. Můžeš zkusit třeba Vista Codec Package
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Čím přehrát HD MKV film.
    Od pavel_p v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 14:36
  2. Video nelze přehrát v televizi a na PC ano.
    Od JaroslavHraba v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 15:52
  3. Webové prohlížeče: Nelze přehrát video na internetu
    Od ondrah v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 12:06
  4. Windows 7: Nejde přehrát DVD
    Od jeninicicek v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 12:16