Problém s flashkou
Dobrý den, moje flaska Corsair Voyager 1GB v poslední době má problém se připojit k počítači. Po připojení do usb se na vteřinu připojí a potom se hned odpojí. Windowsy pak ohlásí že "zařízení USB nebylo rozpoznáno". Nevíte jakým způsobem dostat data z takto porouchané flasky? Zkoušel jsem to na šesti počítačích všude se stejným výsledkem. Díky
Pokud jsi ji připojoval jen na přední USB na case, zkus ji dát přímo vzadu do desky. Ale jestli je to na 6 PC stejné, tak už nezbývá než jí vykopat hrobeček (nebo reklamovat, je-li v záruce).
U voyageru se obvykle ulomi ten konektor od tistaku. Zkus tu flashku podrzet napruzenou v konektoru, obcas to pomuze.
Můžeš zkusit ji otevřít(třeba nožem) a zkontrolovat, jestli to není vylomené. Jednou už se mi to stalo u gumové flash. Kontakty jsem znova připájil a dokonce to i fungovalo, ale jen tak týden.
Samozřejmě to pak už nevyreklamuješ, ale fyzické poškození ti obecně neuznají.
Samozřejmě to pak už nevyreklamuješ, ale fyzické poškození ti obecně neuznají.
Já se v tomhle nevyznám, přiznám se, že u flashky sleduji maximálně kolik pobere a cenu, ale značka pro mne moc podstatná není, nicméně nevím sice, kolik ta tvoje stále, ale jestli takhle blbne, nebylo by při dnešních cenách těchto "udělátek" nejjednodušší řešení jí vyhodit do koše a investovat nějaké tři stovky do nové? Nebo, pokud je v záruce, ji samozřejmě reklamovat?