Cf .. mam zalozeny facebook a hraji na nem hru farmville .. uz me to docela prestava bavit porat se o to starat tak jsem si rekl ze si sezenu nake cheaty , mody bo hacky.
Dlouho jsem hledal ale pak jsem nasel jeden program : 'Cheat Engine' .. podle navodu se mi pomoci neho podarilo zacheatovat nastavil jsem si LVL 70 a prachy : 100 000 000 .. jenze kdyz jsem pohrabal zahradu a koupil jsem si neco napsala se mi tam chyba a bylo tam myslim neco 'Cheat G6 ' ,, potom se stranka nacetla poznov a vse co jsem si nahekoval zmizelo do puvodniho stavu.
Hrajeli to nekdo pomuzemi .. bud naky jiny hack , cheat nebo pomoct s tim cheat engine aby sa to neresetlo diki moc za pomoc ...
Dlouho jsem hledal ale pak jsem nasel jeden program : 'Cheat Engine' .. podle navodu se mi pomoci neho podarilo zacheatovat nastavil jsem si LVL 70 a prachy : 100 000 000 .. jenze kdyz jsem pohrabal zahradu a koupil jsem si neco napsala se mi tam chyba a bylo tam myslim neco 'Cheat G6 ' ,, potom se stranka nacetla poznov a vse co jsem si nahekoval zmizelo do puvodniho stavu.
Hrajeli to nekdo pomuzemi .. bud naky jiny hack , cheat nebo pomoct s tim cheat engine aby sa to neresetlo diki moc za pomoc ...
Dokazi jeste pochopit pouziti cheatu ktery do hry implementuje vyrobce (dokazi pochopit znamena ze stejne nechapu jak si nekdo muze kazit hru tim ze si pomuze berlickou .. hrat aspon u me znamena prekonavat uskali hry vlastni silou a mit pak radost z toho ze jsem neco dohral .. vytvoril .,. dokazal.. umistil se sikovnosti v zebricku pred nekym mene sikovnym) Hledat cheat a zduvodnit to tim ze na to nemas cas je hodne zvlastni .. ma rada zni .. nemas na to cas ? Tak to nehrej ! LOCK