Zdravíčko.
Situace je následující. Poskládal jsem si nový počítač:
Gigabyte Gigabyte GA-MA790XT-UD4P (rev. 1.0)
AMD Phenom II x3 720 BE
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB DDR3
A-Data Vitesta +Series 4GB (kit 2x 2GB) 1333 MHz
Samsung SpinPoint F1 3.5" 1TB HD103UJ
Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM
CM Hyper 212 Plus
CM Centurion 534 light
S kámošem jako poradcem jsem vše bez potíží zapojil, a zprovoznil, nainstaloval Win 7 Professional co mám ze školy a naházel pokud možno nejnovější ovladače. Vše v pohodě šlapalo.
Ale před pár dny se objevil problém - brouzdal jsem po internetu a zničeho nic zhasl monitor, počítač se zasekl (soudě podle žádné reakce na numlock) a větrák grafiky se roztočil naplno (teda nekontroloval jsem jestli to byla opravdu grafika, ale soudě podle hluku na úrovni vysavače...) a nepomůže nic než reset. Po naběhnutí se situace do pár minut opakovala (až na větrák grafiky, který jel stále zticha). Tak tedy další reset a byl klid až do včera, kdy se mi to stalo třikrát po sobě, během 10 minut od naběhnutí systému.
Projížděl jsem komp pomocí OCCT, základní test na hodinu, bez problémů, teploty (až podezřele) nízké, na procesoru 30°C, grafika 45°C. Taky jsem přes to zkusil vytížit grafiku, taky to prošlo bez problémů. Zkoušel jsem taky Goldmemory, po čtyřech hodinách bez problému. Zítra mám volno, tak zkusím ještě asi ten Prime95 na pár hodin, doteď na to nebyl moc čas kvůli škole.
Máte někdo aspoň tušení, čím by tohle mohlo být?