Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SB Audigy SE- problém s ovladači pro Windows 7

pepos01 (518)|1.10.2009 20:51
Zdravím a zároveň se na Vás obracím s prosbou o pomoc.Nedaří se mi stále nainstalovat ovladače výše uvedené ZK pro W7.Zkoušel jsem snad všechny drivery a stále se mi nepodařilo ,,rozchodit,, zvuk.A což je ještě podivnější, při nouzovém systému se ZK nainstaluje bez problému, ale při ,,normálním,, startu se mi vždy ve správci zařízení vypisuje hlášení o: poškození ovladače či jeho úplné absenci.Nevíte prosím někdo, co s tím?Předem díky!:)
pepos01 (518)|2.10.2009 12:48
Zdá se, že se tedy nikdo s podobným problémem nesetkal :confused: - určitě jsem ale vyloučil tezi o chybném HW zvukové karty, protože ve Vistách je naprosto funkční ( instalace driverů bez problému ).
pas!k (3765)|2.10.2009 13:06
A co vsechno si s tim zkousel delat ? Nejnovejsi drivery z webu vyrobce si tahal? Online instalace driveru nezabira ? Zkousel si puvodni drivery poradne necim vycistit ?
pepos01 (518)|2.10.2009 16:18
Zkoušel jsem ( samozřejmě ) drivery pro mojí ZK a příslušný OS ( v mém případě W7 ), on-line drivery z webu se také stáhly, zároveň jsem zkoušel pročistit drivery pro ZK pomocí driver sweeperu a stále nic- nechápu to!:runaway
kevin00 (10238)|2.10.2009 16:29
Odinstaluj ovladače zvukové karty, pomocí Driver Sweeperu odeber v nouzovém režimu zbytky driverů a zkus nainstalovat ovladače od Daniela Kawakami.
pepos01 (518)|2.10.2009 16:39
Dobře, zkusím to co nejdříve a dám určitě vědět....