Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: instalace systému

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Dobrý den, měl bych problem s kterým si nevým rady. Dostal jsem PC k přeinstalování winů a po nainstalaci systému a 1vním restartu mi již winy nenaběhnou... Nevíte čím by to mohlo být?.. Zkoušel jsem již resetnout Bios ale nic. A při přepojení disku do druhého PC na disku byla všechna data z instalace winů a disk běžel v pohodě.

    Předem děkuji za všechny odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    A o jaky PC se jena ? nejake deataily ba nebyly ?
    Jiny OS tam bootuje normalne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A o jaky PC se jena ? nejake deataily ba nebyly ?
    Jiny OS tam bootuje normalne ?
    jj Bios v poho i systemy se normal nainstalujou...

    Detaily :intel pentium dual core e2140 1.6 ghz 800mhz 2krat 512mb ram ddr2 800mhz
    Deska : asus p5gc-mx
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    mrkni jestli nemáš v biosu nastavený jen boot z jinýho media něž z hdd
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    mrkni jestli nemáš v biosu nastavený jen boot z jinýho media něž z hdd
    to me taky napadlo tyhle základní věci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A jak konkrétně nenaběhnou? Nějaký chybový hlášení (no system disk nebo něco takovýho) nebo vůbec nic?

    Co je tam za disk (SATA nebo PATA), v jakým režimu je řadič (AHCI / RAID / IDE Enhanced / IDE compatible)?

    A nějak to tu nevidím, o jakej systém jde? (XP Pro/Home/Vista/7 ?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    A jak konkrétně nenaběhnou? Nějaký chybový hlášení (no system disk nebo něco takovýho) nebo vůbec nic?

    Co je tam za disk (SATA nebo PATA), v jakým režimu je řadič (AHCI / RAID / IDE Enhanced / IDE compatible)?

    A nějak to tu nevidím, o jakej systém jde? (XP Pro/Home/Vista/7 ?)
    Zkousel jsem jak visty tak i Xp dela to, to samí takze neco v PC je to SATA disk... řadič teď netušim.. ale asi AHCI
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    AHCI mod chce ve vetsine pripadu u XPcek disketu s SATA radicem, je to i tvuj pripad?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Skutečně pomalá instalace Windows, načítání systému
    Od Goddmetal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 05-08-2013, 12:03
  2. Windows Vista: Čistá instalace systému na notebooku HP
    Od Dash v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2010, 15:39
  3. Instalace systemu na Externi HDD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 17:00
  4. 2x harddisk a instalace systému
    Od pepos01 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 18:33