Ackoliv pracuju jako spravce site(poskytovani bezdratoveho internetu) tak docela ano, Co mohu doporucit je WiMax, co motorola canopy, co nedoporucim je 2.4Ghz
Jinak, chlapi si netahaj CAT 6, chlapi si varej optikuD
Ackoliv pracuju jako spravce site(poskytovani bezdratoveho internetu) tak docela ano, Co mohu doporucit je WiMax, co motorola canopy, co nedoporucim je 2.4Ghz
Jinak, chlapi si netahaj CAT 6, chlapi si varej optikuD
Nevyužívám. Jednoho krásného dne jsem domu přitáh "x" metrů kabelu, spoustu lišt., vzal do ruky vrtačku a už jsem jel.Celý byt jsem "drátově" zasíťoval jak kabely pro TV, tak kabely pro inet.
Bezdrat mozna tak pro mobil s bluetoothem. Wi-fi nepouzivam mam radsi drat, jedine na dovoleny jinak pro me wi-fi nema cenu.
jo, Wifi 2,4 na compl v kuchyni (ke kterému jsem línej dotáhnout drát) a noťas do postele a na záchod :-). Bluetooth pro mobil, Palma a myšku. Ale stejně drát je drát.
ve skole jednoznacne wi-fi,v praci drat, doma teda jen cat5e :-D a wifi, na drate mam povesenej pevnej PC a HTPC, proste to, kde obcas potrebuju vetsi prenosy dat. Dale doma 3x ntbk wifi a wifi tiskarna/scanner.
Drat je drat ale net na zachode a ve vane to je jina liga :-D
No ja vyuzivam jedine Bluetooth v mobilu a docela bych v nem uvital i pritomnost wi-fi.
Já mám doma 2 ntb a PDA který jednou přes wifi ale herní PC + NAS mám gigabitovým kabelem.
Tak Wifi doma pres routr net do ntb, pak obcas na nejake te zahradce u pivka, bt sporadicky spis jako nouzovka, jinak 4G internet pro ntb, takze ano bezdratove site vyuzivam
Využívám n-kovou wifi, když si sednu s nb někam jinam než k pc stolu (jinak hlavní pc i htpc mam na Gb drátu, stejně tak i vyvedenej jeden drát na stůl pro nb, ale když u stolu s pc pracuje přítelkyně, sedím s nb jinde a tam používám wifi). nko už je rozumně rychlý (předchozí nb měl jenom gčko a to na nějaký velký akce nebylo, ale nko už je zase rychlejší než 100Mb drát takže se to dá použít i na přenos větších souborů).
Dál využívám BT - mám BT klávesnici a myš k HTPC (ale k norm. pc preferuju drát), dál na připojení mobilu, a v autě spojení mobilu s GPS modulem.
Bezdrát využívám pouze v mobilu, pokud se týká připojení PC a periferií, všechno mám po drátech.
občas používám bluetooth pro přenos souborů mobil-mobil. Jinak nemám důvod nic podobného používat, drát je rychlejší, spolehlivější..
K internetu jsem připojenej přes UPC, ale rozvod po bytě mám přes wi-fi. Mám nejpomalejší variantu 10/1 Mbit a na tu mi to bez problémů stačí. Aspoň jsem nemusel doma "sekat dráty" na kabelovku. "Krabičku" kabelovky mám vyvedenou nadedveřmi, pod ní poličku a na ní router (televizi objednanou a zaplacenou beztak nemám).
Je to super moct si vzít notebook do postele, na záchod, ...
Využívám momentálně akorát Bluetooth v mobilu a pokud budu mít někdy notebook, tak se to dost hodí, například po bytě tahat net z wifi routeru a dobrý jsou taky připojení například v kavárně atd.
Pouze WiFi. A kdysy Bluetoth, ale tu už dnes nevyuživam. Stále mam radši kabel.![]()