Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Logitech Wave Keyboard CZ - nefunkční tlačítka...

  1. #1
    regent

    zdravim nefunguje mi žádné s vedlejších kláves např...media center,zooom,dokonce ani volume...prosím o nějaké rady...předem děkuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ovladače ke klávesnici jsi nainstaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    regent

    tak to byla první věc co jsem udělal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    regent

    další nápad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Nemáš některou z multimediálních kláves zamáčknutou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Restart proběhl? Nějaké nastavení činnosti u jednotlivých kláves si zkoušel měnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    regent

    Smeli : nemám žádnou zmačklou

    speedsnail : restart proběhl,instal starších i novějších ovladaču...nastavení sem zkoušel měnit... a nic,bez výsledku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Ne zmáčklou, zamáčklou. Wave má skvělou výhodu, že když ji rozšroubuješ, můžeš vrchní část s klávesami hodit do sprchy, což sem tam dělám. Posledně se mi ovšem při sešroubování povedlo, že mi zůstala jedna z kláves zamáčklá (nějaká multimediální) a klávesnice ignorovala některé znaky (snad tři, čtyři) a všechna multimediální tlačítka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    regent

    Smeli : nemám zamáčlou klávesu,dneska mi došla uplně nová i přesto jsem to překontroloval není zamáčklá žádná klávesa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Co liveCD s linuxem.. takový ovládání hlasitosti by totiž mělo fungovat vždy, i bez ovladačů. Tim by se dal vyloučit vliv OS, ovladačů atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    regent

    co je liveCD s linuxem ??? na mě musíš polopatě
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak jinak - funguje klávesnice na jiném PC?

    LiveCD s linuxem - operační systém který se spouští přímo z CD, neinstaluje se. Snad někdo doporučí která distribuce konkrétně se na to hodí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    regent

    ano klávesnice funguje na jiném PC bezproblému,takže se to u mě někde pere ale kde
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od regent Zobrazit příspěvek
    ano klávesnice funguje na jiném PC bezproblému,takže se to u mě někde pere ale kde
    A ty ovladace, ktere jsi nainstaloval, jsou urcene presne pro tvuj OS (32-bit/64 bit apod.) a model klavesnice? Chybicka se muze vloudit ;-)

    Nemas tam kolizi s nejakym predchozim ovladacem klavesnice, ktery jsi nesmazal?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Klávesnice: Nefunkční tlačítka na klávesnici
    Od ledak v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-04-2010, 22:31
  2. Sociální sítě: Google Wave
    Od mech13 v sekci Internet
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 11:53
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 12:42
  4. Klávesnice: Logitech G11 !prosím pomoc! nefunkční klávesy
    Od MaFire v sekci Periferie
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 16:30