Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Zhodnoťte mi prosim sestavu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    MB: Gigabyte GA-965P-DS3 - Intel P965 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39504
    CPU: Intel Core2 Duo E4300 1,80GHz 2MB 800MHz 775pin BOX http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42624
    HDD: Seagate T-Lite ST3160811AS - 160GB SATA II http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38363
    RAM: Corsair DIMM 1024MB DDR II 675MHz Twin2X1024-5400C4 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32403
    ZDROJ: Fortron ATX-400PNF 400W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592
    CASE: CoolerMaster Elite 330 - Middletower http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41922
    VGA: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1650 Pro 256MB, PCI-E http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39817
    Mechanika: LG SuperMulti GSA-H12N OEM černá http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41609

    CELKOVA CENA JE -- 19248,-Kč -- , coz je ted dost pres limit, ale nejak to prekousnu, takze pokud mate nejake pripominky nebo spise rady k sestave, tak se pokuste tak aby to jeste nezvysovalo cenu... jinak sestavu skladal osobne "tgfh" .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Pokud máte tento cenový limit, tak není co vytknout. Je to dobrá sestava
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele snajprik
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    112

    Celkom dobra zostava, len jednu vec neviem pochopiť na čo ti je 2G RAM ??? Toto asi nikdy nepochopim, to je taky prinos pre vykon, ako grafika X1300LE s ramkou 512MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od snajprik
    Celkom dobra zostava, len jednu vec neviem pochopiť na čo ti je 2G RAM ??? Toto asi nikdy nepochopim, to je taky prinos pre vykon, ako grafika X1300LE s ramkou 512MB
    Je tam 1GB RAM (2*512). Díval jsi se asi špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od snajprik
    Celkom dobra zostava, len jednu vec neviem pochopiť na čo ti je 2G RAM ??? Toto asi nikdy nepochopim, to je taky prinos pre vykon, ako grafika X1300LE s ramkou 512MB
    sestava je to perfektni (hlavni streva, periferie nevim/neresim/je to vec sympatii)
    jinak 2GB ram se daji vyuzit naprosto bez problemu a obcas bych je uvital. treba si vem ze si pustis VMware s nejakym serverem, k tomu 2-3 stanice s XP at to muzes trochu zatizit a pak bys jeste rad aby ti neco fungovalo i s linuchem tak si ho pustis taky... a najednou je 1,5GB ram v tahu a pak si rad ze nemusis poustet jednotlive virtualni stroje pojednom a jeste i se dvema se ti to trha jak W98 na 486... nebo napr W vista dokaze ram skvele vyuzit...
    EDIT: tech moznosti jak pamet vyuzit jsou spousty... samozdrejme se nedaji vyuzit kdyz nekdo na XP pise ve wordu, pari hledani min a do toho si nekdy dokonce pusti nejakou 3D hru
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od mech13
    sestava je to perfektni (hlavni streva, periferie nevim/neresim/je to vec sympatii)
    jinak 2GB ram se daji vyuzit naprosto bez problemu a obcas bych je uvital. treba si vem ze si pustis VMware s nejakym serverem, k tomu 2-3 stanice s XP at to muzes trochu zatizit a pak bys jeste rad aby ti neco fungovalo i s linuchem tak si ho pustis taky... a najednou je 1,5GB ram v tahu a pak si rad ze nemusis poustet jednotlive virtualni stroje pojednom a jeste i se dvema se ti to trha jak W98 na 486... nebo napr W vista dokaze ram skvele vyuzit...
    EDIT: tech moznosti jak pamet vyuzit jsou spousty... samozdrejme se nedaji vyuzit kdyz nekdo na XP pise ve wordu, pari hledani min a do toho si nekdy dokonce pusti nejakou 3D hru
    Presne ale myslim ze on mluvil spis o normale ne kazdej si doma rozjizdi virtualni stroje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    presne tak, rozjizdet virtualni stroje opravdu nebudu... jinak dikec za nazory

    EDIT: tak jeste probhla mala uprava, CPU jsem vymenil za INTEL Core 2 Duo E6300, veci kupuju v jinym eshopu a nakonec to mam jeste asi o 150,-Kč levneji
    Naposledy upraveno uživatelem D@vid: 22-01-2007 v 17:58
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Velmi dobrá sestava za velice dobrý peníz! Dobrá práce, tgfh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Velmi dobrá sestava za velice dobrý peníz! Dobrá práce, tgfh.
    Díky!
    Dalo mi to zabrat...vlést se do takové malé ceny s Core 2 Duo....hlavní je, že jsme se vešli...
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 22-01-2007 v 22:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Já se taky přidám, sestava je dobře složená, za peníze o kterých mluvíš je to asi strop, ale je to pracant. Ať slouží. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Sestava vypadá fajn, jen bych si vzal jinou desku a grafiku, protože jsem zapáleny MSIáčkař a NVIDIAář. Škoda, že se skoro při každé sestvavě vyskytuje nějaký strop. To By se to sestavovalo jinak co .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od dzandra
    Sestava vypadá fajn, jen bych si vzal jinou desku a grafiku, protože jsem zapáleny MSIáčkař a NVIDIAář. Škoda, že se skoro při každé sestvavě vyskytuje nějaký strop. To By se to sestavovalo jinak co .
    Myslis ze by se dala za stejny prachy koupit lepsi grafika?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Citace Původně odesláno od dzandra
    Sestava vypadá fajn, jen bych si vzal jinou desku a grafiku, protože jsem zapáleny MSIáčkař a NVIDIAář. Škoda, že se skoro při každé sestvavě vyskytuje nějaký strop. To By se to sestavovalo jinak co .
    MSI vyrábí poměrně nekvalitní MB. Mají sice spoustu příslušenství a nadstandartní výbavy, ale problém je, že jim odchází integrované komponenty a také dost často kondíky. Takže bych rozhodně neměnil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od SmartMole
    MSI vyrábí poměrně nekvalitní MB. Mají sice spoustu příslušenství a nadstandartní výbavy, ale problém je, že jim odchází integrované komponenty a také dost často kondíky. Takže bych rozhodně neměnil.
    Tohle bych rozhodně neřešil, ale jednoznačně Gigabyte desky (DS3, DS4 a eventuálně pro zbytečně majetné DQ6) jsou pro Core 2 Duo velmi vhodné, mají dobré výsledky. Zdá se mi ale taky MSI obecně (dosti často) zbytečně drahá. Souhlasím samozřejmě ale s tím, že výbava bývá nadstandardní (zvláště Platinum), ale kvalita (co se týče OC) nebývá nejlepší.

    Jinak - kdo najde výhodnější grafiku od nVIDIe než je X1950Pro, ať dá tip, pošlu mu převodem z účtu finanční bonus .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    http://www.nejlevnejsipocitace.cz/sh...i-p-13719.html

    O 1000kc drazsi, ale mnohem vykonejsi..Uz se tesim na penize.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-07-2010, 21:37
  2. Sestavy, notebooky a PDA: Prosim zhodnotte sestavu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 15:56
  3. Zhodnotte prosim moji budouci sestavu
    Od tommmmm v sekci PC - archiv
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 22:56
  4. Zhodnoťte sestavu.
    Od sky85 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 01:46
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 11:48