Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nenalezený disk

Renczi (2)|8.10.2009 22:37
Mám problém s notebookem...Při instalaci OS mi hned na začátku naskočila modrá obrazovka,ale nakonec se podařilo vše nainstalovat.Disk jsem rozdělila na dva C a D.Ovšem včera mi zničeho nic disk D hlásí stav přeplnění a chce zformátovat...Jak vše vrátit do původního stavu?Zkoušela jsem klasicky obnovit nastavení ve windowsu ale stále mi hlásí chybu na D.
kevin00 (10238)|8.10.2009 22:45
O jaký notebook a OS se jedná ? Máš HDD v BIOSu nastaven v režimu Legacy IDE ? Jak jsi HDD rozdělila a v jakém programu ?
Renczi (2)|8.10.2009 23:50
Mám Asus N50VC a Windows XP...disk je rozdělenej v legacy IDE.jinak rozdělení samotný mi dělal kámoš.Vim jen že najel do BIOSu a tam disk rozdělil.Data musím někde v notebooku mít jelikož se mi zobrazujou obrázky na ploše,který mám uložený právě na D.už jednou m tohle proved,ale to sem měla počítač napadenej virem...v tuhle chvíli mi detekce nic nehlásí jako předtím.
trodas (1753)|10.10.2009 22:12
No... v biosu se disk nedeli, pokud nejde o nejake nastavovani RAIDu a pod, coz u Asus N50VC nehrozi. Asi bude treba nejakym rozumnym programem disk nastavit, nejlepe Acronisem (ne PM8!) - je k dispozici treba na HirenBoot CDckach.

Pote, co se znovu nastavi data jak maji to prestane hlasit ze Dcko chte zformatovat. Na Dcku mas predpokladam data, o ktere nechces prijit, ze.